Elinde Ygs Egitim Seti Olan Var Mi
-
Sayisal ve video turunde egitim seti lazim elinde olup kargoyla gonderebilecek var mi cd veya harici bellek tarzinda olabilir
-
Hocam maalesef oyle bir seyim yok ama kitaplardan var, istersen ucretsiz gonderebilirim sana.
Ayrica ben hazirlanirken internette bir suru video vardi ona calisiyordum. Bilmedigin konuyu yaz hangi hocada daha iyi anliyorsan calis bence.
-
x rajooonn bunu yazdı
Hocam maalesef oyle bir seyim yok ama kitaplardan var, istersen ucretsiz gonderebilirim sana.
Ayrica ben hazirlanirken internette bir suru video vardi ona calisiyordum. Bilmedigin konuyu yaz hangi hocada daha iyi anliyorsan calis bence.
Hocam kitaplarin ici karalanmis testler cozulmus oluyor bilmiyorum sendekiler oylemi devlet liseleri cok yetersiz ogretmenler anlatmis olmak icin anlatiyor temel lise dersen ucuk fiyatlari var final 13 bin lira dedi 12. Sinif icin bakalim son care egitim seti ne kadar faydali olursa artik
-
zamanında bütün konuları dvd ye çekip bir yere kaldırmıştım hocam.Acelen yoksa yarın bi hatırlat bakayım sorunsuz çalışıyorlarsa gönderebilirim hepsini
-
burada işine yarayacak bir şeyler çıkabilir.
Eğer kargo parasını öderim dersen bende bir sürü kitap var. 10 taneden fazla ve sayısal. İşine yarayabilir.
-
Hocam buyuk kismi bos kitaplarin istersen pm at yollarim.
-
Adresi pm aticam kargolamakla ugrastiricam simdiden tesekkur ediyorum uygun yollu subeden teslim kargo ucreti bana ait olarak yollayabilirsiniz
-
-
x enesshn18 bunu yazdı
zamanında bütün konuları dvd ye çekip bir yere kaldırmıştım hocam.Acelen yoksa yarın bi hatırlat bakayım sorunsuz çalışıyorlarsa gönderebilirim hepsini
Cok iyi olur hocam sana zahmet bakiver
-
x Cia bunu yazdı
Adres ve telefon numarası pm le gönder. Birkaç gün içinde halledelim. İstersen önce Whatsapp tan fotoğraf gönderirim.
-