folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Elinde Ygs Egitim Seti Olan Var Mi

Elinde Ygs Egitim Seti Olan Var Mi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

Sayisal ve video turunde egitim seti lazim elinde olup kargoyla gonderebilecek var mi cd veya harici bellek tarzinda olabilir

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rajooonn
    rajooonn's avatar
    Erkek

Hocam maalesef oyle bir seyim yok ama kitaplardan var, istersen ucretsiz gonderebilirim sana.

Ayrica ben hazirlanirken internette bir suru video vardi ona calisiyordum. Bilmedigin konuyu yaz hangi hocada daha iyi anliyorsan calis bence.

Gece! Vampir değilim ama geceyi çok severim. Yalnızsın, oyun oynuyorsun monitörün ışığı ve kendin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    x rajooonn bunu yazdı

Hocam maalesef oyle bir seyim yok ama kitaplardan var, istersen ucretsiz gonderebilirim sana.

Ayrica ben hazirlanirken internette bir suru video vardi ona calisiyordum. Bilmedigin konuyu yaz hangi hocada daha iyi anliyorsan calis bence.

Hocam kitaplarin ici karalanmis testler cozulmus oluyor bilmiyorum sendekiler oylemi devlet liseleri cok yetersiz ogretmenler anlatmis olmak icin anlatiyor temel lise dersen ucuk fiyatlari var final 13 bin lira dedi 12. Sinif icin bakalim son care egitim seti ne kadar faydali olursa artik 

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enesshn18
    enesshn18's avatar
    Erkek

zamanında bütün konuları dvd ye çekip bir yere kaldırmıştım hocam.Acelen yoksa yarın bi hatırlat bakayım sorunsuz çalışıyorlarsa gönderebilirim hepsini

barmak bassak olurmu gadasını aldığım :D
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

burada işine yarayacak bir şeyler çıkabilir. 

Eğer kargo parasını öderim dersen bende bir sürü kitap var. 10 taneden fazla ve sayısal. İşine yarayabilir.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rajooonn
    rajooonn's avatar
    Erkek

Hocam buyuk kismi bos kitaplarin istersen pm at yollarim. 

Gece! Vampir değilim ama geceyi çok severim. Yalnızsın, oyun oynuyorsun monitörün ışığı ve kendin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

Adresi pm aticam kargolamakla ugrastiricam simdiden tesekkur ediyorum uygun yollu subeden teslim kargo ucreti bana ait olarak yollayabilirsiniz

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    x imlegend bunu yazdı

Eğer kargo parasını öderim dersen bende bir sürü kitap var. 10 taneden fazla ve sayısal. İşine yarayabilir.

Interneti kapattirdim sikinti oluyor kargo parasi bende sayisallari gonderebilirsin

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    x enesshn18 bunu yazdı

zamanında bütün konuları dvd ye çekip bir yere kaldırmıştım hocam.Acelen yoksa yarın bi hatırlat bakayım sorunsuz çalışıyorlarsa gönderebilirim hepsini

Cok iyi olur hocam sana zahmet bakiver

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    x Cia bunu yazdı
    x imlegend bunu yazdı

Interneti kapattirdim sikinti oluyor kargo parasi bende sayisallari gonderebilirsin

Adres ve telefon numarası pm le gönder. Birkaç gün içinde halledelim. İstersen önce Whatsapp tan fotoğraf gönderirim.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    x imlegend bunu yazdı
    x Cia bunu yazdı
    x imlegend bunu yazdı

Adres ve telefon numarası pm le gönder. Birkaç gün içinde halledelim. İstersen önce Whatsapp tan fotoğraf gönderirim.

Pm attim baskan

Toplam Hit: 2348 Toplam Mesaj: 17
egitim seti ygs