Empyrium‘U Nasıl Bilirsiniz ?
-
Sanırım 1 yıl kadar oluyor burdan bi arkadaşın tavsiyesi ile dinlemiştim bu grubu bana çok rahatlatıcı geliyor bu müzik türü sizcede öyle değil mi ?
-
-
DevilKingtr bunu yazdı:
-----------------------------
http://www.youtube.com/watch?v=ya8vto1YXOg
varmı böle bişi senfoni orkestrası ile :|
-----------------------------buda çok iyiymiş hocam beğendim
-
banada tam bole ruhumu dınlendırebılıcegım yatarken karanlıkta dınleyebılıcegım parcalar lazımdı hoşuma gıttı :o
-
-
Bunları dinlemedim ama bende çok eski sandığım bir albümü var ne zaman dinlesem sıkıntı, moralim alt üst oluyor..
-
Melankolik akımın başını çeker abiler. Sanada tavsiye eden ToR5 nickli mürittir herhalde
-
Memento_mori bunu yazdı:
Bunları dinlemedim ama bende çok eski sandığım bir albümü var ne zaman dinlesem sıkıntı, moralim alt üst oluyor..
-----------------------------albüm derken mp3 şeklinde mi?
ayrıca benim konuya gelecek olursak empyrium benim için müziğin tanrısı konumundadır. her bir şarkısını ayrı severim. waldpoesie ise beni bu diyarlardan alır başka diyarlara götürür.
-
ultrAsker bunu yazdı:
Memento_mori bunu yazdı:
-----------------------------albüm derken mp3 şeklinde mi?
ayrıca benim konuya gelecek olursak empyrium benim için müziğin tanrısı konumundadır. her bir şarkısını ayrı severim. waldpoesie ise beni bu diyarlardan alır başka diyarlara götürür.
-----------------------------Şimdi baktım da Empyrium'un ilk çıkardığı albümmüş.
A Wintersunset
Track listing
No. Title Length 1. "Moonromanticism" 2:00 2. "Under Dreamskies" 10:09 3. "The Franconian Woods in Winter's Silence" 10:55 4. "The Yearning" 8:41 5. "Autumn Grey Views" 3:55 6. "Ordain'd to Thee" 11:14 7. "A Gentle Grieving Farewell Kiss" 1:59 -
iyiymiş be, çizik.
-