En Çok İzlediğiniz Tv Kanalı?
-
ben kanaltürke bayılıyorum. ne zaman açsam güzel kaliteli aksiyon filmleri oluyor. en nefret ettiğim tv kanalları ise ensesi kalın birinin saatlerce boş boş konuşması heleki konu futbolsa kusacağım geliyor.
-
oğuyoz biz ya ne tv'si :)
-
şu anda öfke diye bir film var . bir kız fena döğüşüyor. neden böyle bir kız arkadaşım olmadı :(
-
zigana bunu yazdı:
-----------------------------
şu anda öfke diye bir film var . bir kız fena döğüşüyor. neden böyle bir kız arkadaşım olmadı :(
-----------------------------nie la canın zopa mı istiyo :)
-
ntvspor
-
trooper bunu yazdı:
zigana bunu yazdı:
-----------------------------nie la canın zopa mı istiyo :)
-----------------------------Adamdaki fantaziye hayran kaldım :D cezalandırıcı stayla :D
-
hahahaha :D
akşam akşam güleceğim yoktu :D
döğüşcü bir sevgilin varsa zaten sevmişsindir ve sevmiştir öyle sevgili olmuşundur. durduk yerde neden dayak yiyelim sevgiliden :D (sevgiline boynuz takmadığın sürece tabi )
-
zigana bunu yazdı:
hahahaha :D
akşam akşam güleceğim yoktu :D
döğüşcü bir sevgilin varsa zaten sevmişsindir ve sevmiştir öyle sevgili olmuşundur. durduk yerde neden dayak yiyelim sevgiliden :D (sevgiline boynuz takmadığın sürece tabi )
-----------------------------haklısın paşa zaten en büyük aşklar kavgayla başlarmış :D
-
tw izlemiorum mutluyum <3
-
genellikle bilgisay ardam film izlerim ama tv8 de güzel filmler çıkıyo kanaltürktede güzel filmler çıkıyor.haber diyincede aklıma ntv geliyor.
-
irwa bunu yazdı:
tw izlemiorum mutluyum <3
-----------------------------en iyisi..