En Manyak Projelerinize Talibim
-
Geceleri bos bos oturmaktansa birkac birseyler karalayim istiyorum. Hayatinizi kolaylastiricak mumkunse daha once yapilmamis denenmemis manyak projelerinizi gerceklestirecegim ve tum kaynak kodlarini (neyle yazilmissa) executable ile birlikte size verecegim. Herhangi bir gelir beklentim yok paraya ihtiyacim da yok tek meselem antreman.
Dipnot: e-ticaret sitesi yap falan gibi herkesin yaptigi islerle ugrasmak istemiyorum. Daha niche islerle ilgileniyorum.
-
Benim arkadaslik sitesinin eksiklerini tamamlasan :)
konu ilgimi cekti degisik seyler cikabilir.
-
Hocam bana grafik yapımında yardımcı olur musun?
-
Sosyal medya üzerine çalışmak ister misin hocam :) Bol bol api kullanmalar, güvenlik engellerini kandırmacalar, mass işlemler falan.
edit, nickin iğrençmiş .s .d
noname tarafından 08/May/16 20:53 tarihinde düzenlenmiştir -
Bir okey scripti alayım.
-
hocam benim eşi benzeri olmayan projem var ama çalmayacağına dair nasıl güvenebilirim
-
Grafiker degilim programciyim. Avrupada oyun sektorunde calistiktan sonra turkiyede iyi sayilacak bir firmada muhendislik yapiyorum.
@flybatwin calmayacagima guvenmiyorsan proje sende kalsin hocam.
@123456B okey oyunu yazdim ama maselef sattigim icin kodlari vermem pek mumkun degil.
@noname sosyal medya olabilir. Detaylari ogrenebilirmiyim?
@h2run eksikler neler? Hazir script mi?
-
Hocam java konusunda bilgin nasil acaba küçük bi yardim isteyebilirim senden mumkunse:)
-
-
Takip
-
x biliy bunu yazdı
Alakasız milyon satır kod.
dosyaların uzantısı mq4 forex robotuyla uğraşıyorum matıken çok para kazandıracak ama denemeden bilemeyiz :)
hocam ilgilenirsen iletişime geçelim
Bunu banlayın mod abiler :D Sayfayı aşağı indirmekten imanım gevredi :D
Keşke bi pm yada notepad'e koyup internete uploadlayıp sonrada linki paylaşsaydın :D