En Mutlu Olduğunuz An?
-
İlkokula basladıgım gunden beri oyle bi "an" rastgelmedi henuz. oncesi ne guzeldi cicekler bocekler pilavdan adamlar.
-
Binbir sıkıntı ve çaba ile hazırlamış olduğum hediyeyi beğenince dünyalar benim oldu..
-
lise 2 ye yeni başladığımdan beri onunla hep aynı yolda yürüyoruz,beni tanımasada ben onu seviyorum ve onunla aynı yolda,birlikte yürümem bile beni bayağı mutlu ediyor...
-
Aynen lise 2'de iken ..sınıfta en sağ taraf arka sırada arkadaş kitlemi başıma toplamış inceden muhabbet akıtırken ..onu en sol taraf arka sırada saçını açmış ..başını sıranın üzerindeki ellerine yatırmış halde beni seyrettiğini gördüğüm andı en mutlu anım ..4 sene olmuş ..şimdi ise hastalıklı bir ilişkinin sanıklarıyız.
ben böyle hatıranın ..hikayesini sikeyim :s
Kötü hissettim bir an için kendimi :-/
-
noel_baba bunu yazdı:
-----------------------------Aynen lise 2'de iken ..sınıfta en sağ taraf arka sırada arkadaş kitlemi başıma toplamış inceden muhabbet akıtırken ..onu en sol taraf arka sırada saçını açmış ..başını sıranın üzerindeki ellerine yatırmış halde beni seyrettiğini gördüğüm andı en mutlu anım ..4 sene olmuş ..şimdi ise hastalıklı bir ilişkinin sanıklarıyız.
ben böyle hatıranın ..hikayesini sikeyim :s
Kötü hissettim bir an için kendimi :-/
-----------------------------
duygusal patentli bi an kanka..
benim en mutlu olduğum anlar harcadıkça bitior genelde -
Kuru Fasulye Pilav Ayran Turşu Dörtlemesinin Hepsini Bir Sofrada Görmem :)
kız arkadaşım olcak kızı gördüğüm zaman ayriyetten bi mutlulukta geliyr tabi.. :)
Galatasaray şampiyon olunca da acayip mutlu oluyorum.. 5 haftaya kadar bu duyguyu tekrardan tadacağım inş :) -
Utanırım diyemem :|
Ama mesela çikolata yerken mutlu oluyom bark. Harbi ha...
-
biz o kadar fakirdik ki hiç mutlu olamadık
-
boşaldığım zaman :S
-
yemeği yedikten sonra çay ve yanında sigara oldumu varya benden kralı yok.