En Ucuz Çeyrek Altın Sadece İstanbul İçi 145.30 TL
-
Merhaba beyler
Siteyi bir kaç ay önce test etmiştik tahribat ve biraz düzeltmeler yaparak yayın hayatına geçirdik.
Eski Tarihli Çeyrek Altın SADECE 145.30 TL , Yeni Tarihli Çeyrek Altın ise 148.59 TL
- Şimdilik sadece İstanbul içine gönderim yapıyoruz.Diğer illere gönderim kısa zamanda olacaktır.
- Gönderim süresi max. 3 iş günü içerisinde yapılacaktır.
- Ödemeler malesef Havale - EFT ya da Dükkana gelerek yapılabilir.(Kredi Kartı sistemi sonra aktif olacak)
Tüm ürünler piyasadaki en fiyatlı ürünlerdir ve Kargo BEDAVA'DIR.
Sipariş Adresi
Eğer dükkanımıza yakınsanız , İnternetten görüp geldim diyerek daha ucuza alabilirsiniz.Burdaki fiyatlar internet fiyatıdır.
-
Evet beyler gram altında da çok iyi fiyatlar var tüm sitelerle karşılatirabilirsiniz bizden ucuzunu satin alırsanız nerden 10 tl indirim olacak
-
Bu fiyata başka yerde bulamazsınız beyler KARGO BEDAVA
hepsiburada : 151 TL
http://www.hepsiburada.com/liste/ziynet-altin/department.aspx?categoryId=16032976
altınsarrafı : 164 TL
http://www.altinsarrafi.com/product.php?pid=32&pname=ziynet-altin-zn1001&cid=0
altınsepeti : 158 TL
http://www.altinsepeti.com/?id=283&s=ceyrek-altin.asp
-
o değilde kargo bu tarz değerli evrak yada mücevherleri taşımaz...taşısada sigorta yapmaz garanti vermez..nasıl kargo yapıyorsunuz
-
hocam yurtdışından bi arkadaş 2 tam altın 2 de yarım altın istiyor, ben pek anlamıyorum bu işlerden :) kargo ile yollamak falan sıkıntılı. ben yanımda götüreceğim bunları da sen bana nasıl yollarsın, kargo ile yollamak pek mantıklı gelmedi, şuben falan var mıdır? ve indirim yapıyor musun
-
x swordfish bunu yazdı
o değilde kargo bu tarz değerli evrak yada mücevherleri taşımaz...taşısada sigorta yapmaz garanti vermez..nasıl kargo yapıyorsunuz
hocam istanbul içi kendi kuryelerimiz var onlarla gönderiyoruz.şuan diğer kargo firmalarıyla görüşüyoruz onlarda götürmüyor değerli eşyaları fakat diğer firmalar altınbaş goldaş vb nasıl götürüyorsa öyle yollayacağız
-
x unbalanced bunu yazdı
hocam yurtdışından bi arkadaş 2 tam altın 2 de yarım altın istiyor, ben pek anlamıyorum bu işlerden :) kargo ile yollamak falan sıkıntılı. ben yanımda götüreceğim bunları da sen bana nasıl yollarsın, kargo ile yollamak pek mantıklı gelmedi, şuben falan var mıdır? ve indirim yapıyor musun
İstanbul'da şubemiz var hocam iki yerde eğer şubeye gidersen daha ucuza alabilirsin internetten geliyorum diyerek.
Ya da istanbuldaysan özel kuryemizle evine kadar getirelim.
-
tamam hocam sağolasın, yılbaşından sonra gelir alırım
-
x EmQceR bunu yazdıx unbalanced bunu yazdı
İstanbul'da şubemiz var hocam iki yerde eğer şubeye gidersen daha ucuza alabilirsin internetten geliyorum diyerek.
Hocam dükkandan kaça alabiliriz?
Kapalıçarşı'dan ucuza gelir mi? -
x telekom bunu yazdıx EmQceR bunu yazdıx unbalanced bunu yazdı
Hocam dükkandan kaça alabiliriz?
Kapalıçarşı'dan ucuza gelir mi?hocam dükkanda rahat minimum 3-4 lira altına alabilirsiniz.
bizim bu işin toptancılığını yapıyoruz zaten direk darphaneden kilolarca alıp kuyumculara satıyoruz.
kapalı çarşıda direk kuyumcudan alırsanız bizim verdiğimiz fiyattan (dükkan fiyatı) fazla olur.çünkü onlarda toptancıdan alıp kâr ekliyorlar.
-
dükkan nerde