En Uygun Konuşma Paketi Sizce Hangisi ?
-
Faturasız avea hattım var .Ben ise konuşma paketi olan bi tarifeye geçmek istiyorum ama heryer farklı bi tarife olmuş sizce hangi tarifeye geçmeliyim. avea dan numaramı da taşıyabilirim.
-
Konuyu takipteyim. Konuşma dakikası fazla olan bir paket lazım.
-
2-3 yıldır Vodafone faturalı hat kullanıyordum. İptal ettim..
Artık freezone takılıyorum.
Ben şöyle yaptım ; aylık sms 9 Tl
aylık vodafone cep net 8 Tl.
Cepnet sayesinde her akşam 9 dan sabah 9 a vodafone içi bedava.
sms sayesinde ise hafta sonu bedava vodafone içi.
Cepnet sayesinde 2 bin dakika,
sms sayesinde 2 bin dakika sürem var :)
Ayrıca gündüzleri falan konuşmak istersen 10 dk sı 50 kuruş.
her yöne böyle.
Ben memnunum :)
-
cuneyd bunu yazdı:
-----------------------------
2-3 yıldır Vodafone faturalı hat kullanıyordum. İptal ettim..
Artık freezone takılıyorum.
Ben şöyle yaptım ; aylık sms 9 Tl
aylık vodafone cep net 8 Tl.
Cepnet sayesinde her akşam 9 dan sabah 9 a vodafone içi bedava.
sms sayesinde ise hafta sonu bedava vodafone içi.
Cepnet sayesinde 2 bin dakika,
sms sayesinde 2 bin dakika sürem var :)
Ayrıca gündüzleri falan konuşmak istersen 10 dk sı 50 kuruş.
her yöne böyle.
Ben memnunum :)
-----------------------------bu olay ilgimi çekti
takipteyim
-
arkdaşlar ben gençlere süper tarife söleyim aslında gençlere değil 25 yasına kadar olan birinin tc si versa elinizde dedeniz bile kulanabilir
diğer operatörlerden aveaya geçiş old. bu haktan yararlanıyorsunuz..
500 dk her yöne
1000 sms h y
1000 mb internet
19 tl
kız arkadaş felan yoksa sms ve dk yeterli ..
kontorlu hatlar için geçerli aveaya taşıdıktan sonra 1991 e tc noyu yazıp yllayın tamamdır...
avealı müritlerde turkcele taşıyıp ertesi gün avea ya tekrar geçebilirler 3 ay beklme felan filan yok...
-
hacı ben vodafone genç avantaj kullanıyorum
500dk heryone
5000 sms heryone
facebook,twitter bedava
100mb internet
artı on ay boyunca 100dk fazla konusma
25TL -
sirri bunu yazdı:
arkdaşlar ben gençlere süper tarife söleyim aslında gençlere değil 25 yasına kadar olan birinin tc si versa elinizde dedeniz bile kulanabilir
500 dk her yöne
1000 sms h y
1000 mb internet
19 tl
kontorlu hatlar için geçerli aveaya taşıdıktan sonra 1991 e tc noyu yazıp yllayın tamamdır...
avealı müritlerde turkcele taşıyıp ertesi gün avea ya tekrar geçebilirler 3 ay beklme felan filan yok...
-----------------------------Bu pakete gececektım ınternet aketı cok hosuma kactı 1 gb ınternet boru degıl mobıl için. Ancak konusma dakıka ve sms az geldı :|
-
emre_644 bunu yazdı:
Faturasız avea hattım var .Ben ise konuşma paketi olan bi tarifeye geçmek istiyorum ama heryer farklı bi tarife olmuş sizce hangi tarifeye geçmeliyim. avea dan numaramı da taşıyabilirim.
-----------------------------avea katlayan tarifeyi sec. ben 1 yıldır kullanıyorum ve cok memnunum.incele hemen geciceksin zaten :)
-
discoteam_487 bunu yazdı:
emre_644 bunu yazdı:
-----------------------------avea katlayan tarifeyi sec. ben 1 yıldır kullanıyorum ve cok memnunum.incele hemen geciceksin zaten :)
-----------------------------şuan en iyisi avea da galiba ama numarasını taşıyana diyor
19tl ye HERYÖNE 500 dakika + HERYÖNE 1.000 SMS + 1 GB data
http://www.avea.com.tr/tr/sta/bireysel/paketler/19luk_paket.shtml?pagemenu=paketler.aveali.19lukpaket
bide onun ayarında vodafoneda var
25 tl ye Her yöne 500 dk Her yöne 5000 SMS Cepten ücretsiz Facebook, Twitter ve Windows Live Messenger
numarasını taşıyana 10 aylık ek olarak 100 dk daha heryöne hediye
http://www.vodafone.com.tr/Tarifeler/genc-avantaj.php?default_id=genc
-
emre_644 bunu yazdı:
discoteam_487 bunu yazdı:
emre_644 bunu yazdı:
-----------------------------şuan en iyisi avea da galiba ama numarasını taşıyana diyor
19tl ye HERYÖNE 500 dakika + HERYÖNE 1.000 SMS + 1 GB data
http://www.avea.com.tr/tr/sta/bireysel/paketler/19luk_paket.shtml?pagemenu=paketler.aveali.19lukpaket
bide onun ayarında vodafoneda var
25 tl ye Her yöne 500 dk Her yöne 5000 SMS Cepten ücretsiz Facebook, Twitter ve Windows Live Messenger
numarasını taşıyana 10 aylık ek olarak 100 dk daha heryöne hediye
http://www.vodafone.com.tr/Tarifeler/genc-avantaj.php?default_id=genc
-----------------------------nmarasını tasıyanlara biraz daha fazla bedava veriyor. normalde tüm avealılar için gecerli tarifedir
-
sirri bunu yazdı:
-----------------------------arkdaşlar ben gençlere süper tarife söleyim aslında gençlere değil 25 yasına kadar olan birinin tc si versa elinizde dedeniz bile kulanabilir
500 dk her yöne
1000 sms h y
1000 mb internet
19 tl
Bu avealıların turkcelle gectikten 1 gun sonra tekrar aveaya gecip bu paketin oldugunu deneyen varmı?