En Vahşi Hayvan: The İnsan...
-
HannibALgan bunu yazdı:
-----------------------------
Dj_Lethal bunu yazdı:
dostum insan aslinda esi benzir olmayan muthis bir varliktir. sadece 3D fiziksel bendeden bahsetmiyorum. insan ozunde muthistir. fakat dunyaya hakim olan Parasal Sistem yuzunden bu haldeyiz ;) Zengin kesim uzerimizde strateji oyunu oynuyo. buyuzden boyleyiz. hayatimiz tehlikede, boyuzden bukadar hirciniz...
Adına düzen dedikleri bu düzensizlik bize hizaya getirmeden, bizi çarklarının arasında azip o kalmış tek dişi ile çiğneyip çiğneyip tükürmeden kurtulmalıyız kendimizden
-----------------------------dai illuminatistlerin fazla zamani kalmadi. koseye sıkıstılar. onumuzdeki 1-2 sene icinde ne demek istedigimi cok iyi anlayacaksin. Sadece biraz daha bekle ;)
-
Dj_Lethal bunu yazdı:
HannibALgan bunu yazdı:
Dj_Lethal bunu yazdı:
dostum insan aslinda esi benzir olmayan muthis bir varliktir. sadece 3D fiziksel bendeden bahsetmiyorum. insan ozunde muthistir. fakat dunyaya hakim olan Parasal Sistem yuzunden bu haldeyiz ;) Zengin kesim uzerimizde strateji oyunu oynuyo. buyuzden boyleyiz. hayatimiz tehlikede, boyuzden bukadar hirciniz...
Adına düzen dedikleri bu düzensizlik bize hizaya getirmeden, bizi çarklarının arasında azip o kalmış tek dişi ile çiğneyip çiğneyip tükürmeden kurtulmalıyız kendimizden
-----------------------------dai illuminatistlerin fazla zamani kalmadi. koseye sıkıstılar. onumuzdeki 1-2 sene icinde ne demek istedigimi cok iyi anlayacaksin. Sadece biraz daha bekle ;)
Fazla Soner Yalçın okuma, adama kalsa yahudiler, masonlar, illuminiati vs olmasa mahvolduk çünkü onlar döndürüyor ya dünyayı -
HannibALgan bunu yazdı:
Dj_Lethal bunu yazdı:
HannibALgan bunu yazdı:
Dj_Lethal bunu yazdı:
Fazla Soner Yalçın okuma, adama kalsa yahudiler, masonlar, illuminiati vs olmasa mahvolduk çünkü onlar döndürüyor ya dünyayı
-----------------------------dai bunlar son bulacak 1-2 seneye kadar. Baska uygarliklar da var sadece insanlar soz sahibi degil bu dunyada. ;)
-
Dj_Lethal bunu yazdı:
-----------------------------dai bunlar son bulacak 1-2 seneye kadar. Baska uygarliklar da var sadece insanlar soz sahibi degil bu dunyada. ;)
Dünya dışı varlıklardan bahsediyorsan eğer; aslında onlar dünya dışı değiller aksine dünyaiçiler;) Kulağıma fısıldanan emirleri onlar veriyor biliyorum ama ispat edemiyorum.
-
Sabah sabah afyonu patlatamadan msni açtım Serdar hemen ajansları verdi
Hannibalgan yazı paylaşmış dedi sonra konu uzaylılara gitmiş lan dedim zaten normali yokki bizde. Sabah sabah iyi geldi amk .
Konuya gelince göreceli bir kavram. Yahudilere gelince öldürsen yine topraktan biter şerefsizler, uzaylılara gelince inanıyorum arkadaş.
-
görüşlerine haklısın diyebilirim.
dövüş kulübü izlemiş gibi konuşuyorsun izlemeni tavsiye ederim bide 25. kare olayı çok fazla var dikkatini çekerse.
-
pcdoktor636 bunu yazdı:
dövüş kulübü izlemiş gibi konuşuyorsun izlemeni tavsiye ederim bide 25. kare olayı çok fazla var dikkatini çekerse.
Az önce indirdim Dövüş Kulübü'nü akşam izlicem (: bakalım dediğiniz gibi var mı? -
HannibALgan bunu yazdı:
pcdoktor636 bunu yazdı:
Az önce indirdim Dövüş Kulübü'nü akşam izlicem (: bakalım dediğiniz gibi var mı?
-----------------------------Hocam kendi adıma film arşivi yapan biri olarak manyak bir film diyebiliyorum sadece :) Ya bende anormallik var ya film güzel. Filmi her izleyişte bir yeri yıkasım geliyor ama olmuyor işte :)