[Enpara.Com - Kampanya Duyurusu] Okumayı Seviyorsanız, Bu İndirim Tam Size Göre!
-
Nisan ayında ‘Ayın Enparalısı’ olun, 1-30 Nisan 2017 tarihleri arasında Encard’ınızla www.kitapyurdu.com’dan tek seferde yapacağınız ilk 30 TL ve üzeri alışverişinize 15 TL indirim kazanın!
Günaydın.
Belki bir müridimizin işine yarar.
-
çok güzel :) zaten 6 ayda bir bi kitap indirimi yapıyorlar.
-
15 çok az.
-
nerde o steam indirimleri nerde o %50 spotify indirimleri rip enpara
-
adeleks bunu yazdı
nerde o steam indirimleri nerde o %50 spotify indirimleri rip enpara
Gecen beni aradılar kampanyalardan memnun musunuz diye. Bi saydim döktüm. Kadin sasirdi cidden mi falan dedi. Haberleri yok heralde sacma sapan kampanyalardan. Gerci arada cikiyor iyileri ama yinede ilk zamankilere yaklasamaz. Gecen restoran da 100 liralik yemek yedik 50 tl sini geri verdi 😆
-
bunu donanımhaber'de açsan, kitap okumaya başlayacak insanlar çıkabilir.
-
15 lira icin turlu turlu takla attiracaklar yok ayin sikimsonikli uyesi zarti zurtu. Bi taraflarina soksunlar indirimlerini.
-
Kaan bunu yazdı
bunu donanımhaber'de açsan, kitap okumaya başlayacak insanlar çıkabilir.
donanımhaberde konusu vardı zaten de indirim çok az hocam.
-
Ayın Enparalısı olma şartları Trump'tan vize almaktan daha zor ...15 TL için uğraşmaya değmez
-
Janitschar bunu yazdı
Ayın Enparalısı olma şartları Trump'tan vize almaktan daha zor ...15 TL için uğraşmaya değmez
Harbi ya pezevenkler sanki abd ye vize verecek Bi önceki ay hesabınızda en az 5000 tl mevduat diyo :D
-
risk53 bunu yazdıJanitschar bunu yazdı
Harbi ya pezevenkler sanki abd ye vize verecek Bi önceki ay hesabınızda en az 5000 tl mevduat diyo :D
hocam o dediğini yeni koymuşlar. ben her ay ayın enparalısı oluyorum. standart işlerimi hallediyorum. arada döviz alım satım yapıyorum.