Erbakan‘In Müthiş Savaş Zekası Ve İran Analizi
-
HolyOne bunu yazdı
Beyler şakamı yapıyosunuz ciddimisiniz? erbakanın mühendisliğinden ne olur? biri senden bile iyi mühendistir demiş, onu da hakaret sayıyorum amq =))))
Vikide okuduğum kadarıyla akademik bir kariyeri var evet. Fakat tahminim siyasi nufuzunu kullanarak bu yönde ilerlediğidir. Demirel ve Turgut özalla aynı üniversiteden çıkmış, İnönü de bildiğim kadarıyla akademik kariyer sahibi bir insan yani o dönemki liderlerden çok önde değil almanyada tank yapımında yüksek müh olarak çalışmış olması dışında.
Bu konuya başka yorum yazmıyorum, Muazzam teknolojiye sahip milletlere karşı mücadelede şeriattan, islamdan, diğer cahil toplumlarla birliktelikten hayır bekleyen adam bilim adamı olamaz.
Erbakanı erbakan yapanın yüksek mühendis olması olmadığını, din ve vicdan sömürüsü yapıp cahil halktan oy toplaması olduğunu unutmayın. Yoksa mühendise gıpta ediyorsanız sizi 100 lerce yüksek mühendis ve doçentle tanıştırayaım öyle bir hevesiniz varsa.
Erbakan yüksek müh olup almanyada fabrikada çalışmaya devam etse adını bile duymazdınız bugün. Erbakan siyasete dini alet etmese milletvekili olsa yine büyük bir çoğunluğumuz bunun adını bilmezdik belki babalarımız bilirdi.
Şimdi bilim meraklıları arkadaşlar bu denklenmden erbakanı erbakan yapanın ne olduğunu çıkarsınlar bakalım.
Erbakan= %0.0001 * muhendislik + %0.1 *siyaset + %99.8998 * Din sömürüsü.
Hocam mühendislikten senden iyi derken sana hakaret amaçlı yazmadım ama bana göre senden iyi. Zira ortaya koyduğu şeyler uygulamada daha çok insanlığa katkı sağlayan şeyler.
Ayrıca hocam mühendislikte harbiden kötü olduğunu kanıtladın bana :D 99,9999 oluyor hesabına göre :D
Siyasi görüşü anlamında zaten bende desteklemiyorum adamı ama saf mühendislik anlamında hem ünvan hem ortaya koyduğu şeyler hemde akademik kariyeri bizimkilerden iyi olduğu belli.
-
HolyOne bunu yazdı
Beyler şakamı yapıyosunuz ciddimisiniz? erbakanın mühendisliğinden ne olur? biri senden bile iyi mühendistir demiş, onu da hakaret sayıyorum amq =))))
Vikide okuduğum kadarıyla akademik bir kariyeri var evet. Fakat tahminim siyasi nufuzunu kullanarak bu yönde ilerlediğidir. Demirel ve Turgut özalla aynı üniversiteden çıkmış, İnönü de bildiğim kadarıyla akademik kariyer sahibi bir insan yani o dönemki liderlerden çok önde değil almanyada tank yapımında yüksek müh olarak çalışmış olması dışında.
Bu konuya başka yorum yazmıyorum, Muazzam teknolojiye sahip milletlere karşı mücadelede şeriattan, islamdan, diğer cahil toplumlarla birliktelikten hayır bekleyen adam bilim adamı olamaz.
Erbakanı erbakan yapanın yüksek mühendis olması olmadığını, din ve vicdan sömürüsü yapıp cahil halktan oy toplaması olduğunu unutmayın. Yoksa mühendise gıpta ediyorsanız sizi 100 lerce yüksek mühendis ve doçentle tanıştırayaım öyle bir hevesiniz varsa.
Erbakan yüksek müh olup almanyada fabrikada çalışmaya devam etse adını bile duymazdınız bugün. Erbakan siyasete dini alet etmese milletvekili olsa yine büyük bir çoğunluğumuz bunun adını bilmezdik belki babalarımız bilirdi.
Şimdi bilim meraklıları arkadaşlar bu denklenmden erbakanı erbakan yapanın ne olduğunu çıkarsınlar bakalım.
Erbakan= %0.0001 * muhendislik + %0.1 *siyaset + %99.8998 * Din sömürüsü.
Şeyhim yanlış anlama
Kendisi makina mühendisdir..
ve senler önce yani siyasaete atılmadan önce sanırm.
Çalışmakta olan diesel motronun her hangi bir andaki ve her hangi bir konumdaki sıcaklılığı ve basıncını bulan bir dehası vardır..
siyasi görüşleriyle taban tabana zıt birisiyim ama senin gçen evrim tartışmasında dediğin gibi adam bilmem neyimizi ne yapsa da doğruya doğru..
-
O büyük profların vs. lerin hiç biri, hata nefes alan hiç bir insan Yıldız Teknik Üniversitesinde onun not rekorunu kıramadı. Demirelle aynı donemde öğrenci olmasına rağmen, makina alanındaki dehasından dolayı okurken ders vermeye başladı ki demirelinde hocalıgını yapmıştır. Hem benzin hem dizel yakıtla çalışan leopar tanklarının motorunu tasarladı.
Bir makina mühendisi ama o kötü durumdaki ekonomiyi bir kaç ayda, hiç bir şey satmadan sağlam hale getirdi, yıllar sonra ilk defa denk bütçe hedefini tutturdu. Bakurya %300 zam verdi.
Adamın siyasi görüşünü benimsersin veya benimsemezsin o farklı birşey. Adamın zekasını ve yaptıklarını sırf siyasi düşüncesinden dolayı görmemk ayrı bir körlük.
Hükümetin düşürmesi ve siyasi yasaklı olmasının sebebini siz hala dincilik olduğunu mu sanıyorsunuz? Alakası yok tek sebep "Havuz Sistemi" denilen ekonomik yapıyı kurması. Bu aşırı godamanların faiz ve rant gelirlerine büyük darbe vurdu.
Ve Fadime Şahin ler (fahişe oldugu dinle alası olmadıgı ispatlandı), Müslüm Gündüz (dolandırıcı oldugu dinle ilgisi olmadıgı kanıtlandı) benzeri oyunculara senaryolarını verip ve devlet organları içindeki aşırı paralarla besledikleri üst düzey vatan sever görünümlüleri harekete geçirip hükümeti yıktılar. şimdi akp bilerek kesmiyor rantcının faiz gelirini, dersini almış hocasının başına gelenlerden. bu ülkede herşey dokunulabilir. dokunulmaz sanılar askeri oligarşiyede dokunulabileceğini gördük. Ama parayla oynayan bankaları gazeteleri olan dış destekli kişilerin faiz ve rant gelirne dokunursan yanarsın. tayyipde biliyor dokunmuyor. (tayyip onlara dokunmadığı sürecede tayyibi kimse yıkamaz, boş rüyalar görmesin kimse.)
siyasi görüşü bırakın 28 şubatı ve sonuçlarına bakın. ulkenın uğradıgı dudak uçurtan zararlara bakın... tansu çillerin bu konudaki açıklamarına bakın.
uzun olmus yazı :P
-
manhyak bunu yazdı
bi insansız uçak yapacaksın içinden köstebek çıkacak israilin nükleer santiraline girip orayı patlatacak.
Bu nası bi savaş zekası çok merak ettim ?
:) delta force hikayesi hacı bunlar bir erbakan'ın ne kadar zeki olduğunu siyasi hayatına bakarak anlamak mümkün :)
-
manhyak bunu yazdı
bi insansız uçak yapacaksın içinden köstebek çıkacak israilin nükleer santiraline girip orayı patlatacak.
Bu nası bi savaş zekası çok merak ettim ?
Savaş zekamı konuşturmamın zamanı geldi
Beyler bi robot üreticez gözünden ışın çıkacak, düşman üssüne girip bütün şifreleri çözüp dosyaları download edicek. Bu robotlar direnişle karşılaştığında birleşerek voltranı oluşturacak, uzaktan hackleyerek ilerlediği için savaşmasına bile gerek kalmayacak direk kazanıcaz.
Bir fikrim daha var yerde tünel açarak yeraltından da giden denizaltılarla düşmanın ülkesine çıkartma yapıcam, çıkar çıkmaz füzelerini hackleyip patlatıp geri döndürecem.
Off zeki olduğumu biliyordumda bukadarını kendimden bile beklemiordum.
HolyOne tarafından 28/Kas/12 11:42 tarihinde düzenlenmiştir