Erdem Tekeli‘Nin İlk Video Klibi Soluk

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oturuyorum
    oturuyorum's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    break bunu yazdı

Bazi yorumlar olabildigince kirici sahsen... Burada muridin biri olsa bu klibi yapan ayni yorumlar olmazdi, kotu bir deyim olacak ama saksakcilar dolardi... Daha once birkac arkadasin kayitlari falan vardi orada da yorumlar vardi vay soyle iyi vay boyle iyi. Adam ugrasmis emek vermis hobi olarak yaptigi iste son noktaya ulasmis hala daha gereksiz yazi yazanlar olmus. Madem yaziyorsun usturuplu yaz bilgilendirici yaz igneleyici degil. Sevgilerini saygilarini sunan sanki bana duayen :) Neyse sagolun yinede...

oturuyorum sana diyorum diyeydin de kime diyor bu diye meraklanmasaydı kimsecikler ki orda bi genelleme yapılmış, yapmışım. 

Ellerinde Pankartlar / Gidiyor Bu Çocuklar / Kalkın Ayağa, Kalkın / Gidiyor Bu Çocuklar
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Potansiyel_Virus
    Potansiyel_Virus's avatar
    Dişi

klibi de,sarkiyi da sevdim ben.sadece sesi zayif kalmis sanki muzik bastirmis sesini.

Ucurtmalar ruzgar gucuyle degil,o guce karsi ciktiklari icin yukselirler.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    niRvana_GG
    niRvana_GG's avatar
    Erkek

ben ciddi anlamda tuttum müzügi duyguyu çok iyi vermiş . milyon dolarlık cihazlarla sesi bişiye benzetilen sanatçı kılıklılarla kıyaslamıyom bile :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Beğendim, ses kötü değil, müzik çok bastırmış sesi ama aynı fikirdeyim o konuda

Bill gates der ki en memnunsuz müşterilerim en iyi müşterilerimdi, onlara begendirmeye calistikca adam gibi windows cikardim der.

HolyOne tarafından 09/Oca/13 00:57 tarihinde düzenlenmiştir

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

1-2 dk dinledim kapadım, bir daha da dinlemem denk gelirsede hemen kapatırm, hiç tarzım değil,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek
    niRvana_GG bunu yazdı

ben ciddi anlamda tuttum müzügi duyguyu çok iyi vermiş . milyon dolarlık cihazlarla sesi bişiye benzetilen sanatçı kılıklılarla kıyaslamıyom bile :D

Canım sıkıldıkça dinliyorum artık yahu. Şu müzik aletlerin sesi daha aşağıda olsaymış daha güzel olurmuş ses yoksa iyi. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek
    kadirozdemir bunu yazdı
    niRvana_GG bunu yazdı

Canım sıkıldıkça dinliyorum artık yahu. Şu müzik aletlerin sesi daha aşağıda olsaymış daha güzel olurmuş ses yoksa iyi. 

Aynı durumdayım bende :) 

Özellikle alkolle beraber iyi gidiyor.

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAgAtAy
    CAgAtAy's avatar
    Erkek

Ses eziyet, klip güzel

Lider doğru işleri yapar; Yönetici işleri doğru yapar;
Toplam Hit: 3787 Toplam Mesaj: 39