Erdogan‘A Ses Kaydi Kumpasi Yaparken Dinlemeye Takildilar.
-
Herkes Erdogan karsiti birşeyler paylasiyor ben de bunu paylasayim bakalim nasil yorumlar gelecek.
Alo Fatih serilerinde ki videolara Erdogancilarin yaptigi yorumlarda "bunlar sahte " "Baskasi seslendirmis" " Kaynak yok" vs. Yorumlar geliyordu, bence simdi de erdogan dusmanlari ayni yorumlari bu videoya yapacak :)
Fazla teknik bilgim olmadigindan videonun gercekligi yada sahteligi konusunda bi iddiam yok sadece sesler cok akici yani ezberlenmis cumleler olma ihtimali cok dusuk. Sahislar cok rahatlar.
http://www.haber7.com/guncel/haber/1131474-erdogana-montaj-kumpasi-dinlemeye-takildi
-
hocam cok saf olma istersen? :)
-
şuanda okuldayım bakamıyorum ama böyle birşeyi yapıp ses kayıtlarını yalanlamak hiç de zor değil ki...
eve gidince bakıcam
-
sence ses kaydının gerçekliği mi yoksa montaj yaptırmalarının mı açıklaması kolay olur ?
ses kaydı gerçekti açıklayacak durumda değildiler hemen ardından bunu düzenleyip verdiler ve dediler ki akp montaj yaptırmış diğer ses kayıtlarına da fake diyebilmek için. en azından bunu açıklaması kolaydı.
ayrıca montaj yaptılar diyelim.. dinlemeye nasıl takılıyorlar allasen :D akpnin kahinleri önceden o stüdyoda montaj yapılacağını kestirip örümcek mi yerleştirdi :D
DadasAdam tarafından 25/Şub/14 11:47 tarihinde düzenlenmiştir -
aynen ha bu saflık nedir böyle ben de 3-5 kişiyi toplarım ellerine yazarım senaryoyu başlarız konuşmaya "nasıl da kumpasa getirdik erdoğanı" diye. Sonra da haber sitelerine servis ederiz. çok belli etmişler :D
-
bu ses kaydını dinleyip iyi ki çekirdekleri bitmiş diyen bir başbakan tanıyorum :)
Edit: Sürekli amaaan amaan diyen kız halayda recep tayip erdoğan diyen kızın sesine benziyor.
https://www.youtube.com/watch?v=rYwJn52dPuk
-
olm sümeyye size espirili yazın demedi mi? insanın yanlıştan dönmesi kötü bişey değildir, başbakanı korumak için kıçınızı yırtmanıza gerek yok. "anladım ne bok olduklarını" deyin sizi yargılayacak değil hiç kimse
-
ya gözünü seveyim, arkadaş akıl var mantık var mı?
Nereye rahat şahıslar hepsi replik okuyor, çekirdek saçmalığı da ses tansiyonunu ölçeme diye konulmuş oraya.
-
Kanal kimin yandaşı :)
-
Yahu buna inanan varmıdır :D
"olm bilalin sesini niye yükselttin çakacaklar köfteyi" diyen eleman öyle zoraki ve sallamadan kızmış gibi duruyorkibuna kim inanır " Kadir İnanır"
-
x mataramasuko bunu yazdı
olm sümeyye size espirili yazın demedi mi? insanın yanlıştan dönmesi kötü bişey değildir, başbakanı korumak için kıçınızı yırtmanıza gerek yok. "anladım ne bok olduklarını" deyin sizi yargılayacak değil hiç kimse
Kimseden korkmam, her ortamda sözümü esirgemeden söylerim. Polis mulakatlarinda niye polislik? dediler. "Atanamadigim icin" dedim :)
Butun dunya kalkmış AKP düsmanligi yapiyor, Millet gercek yada yalan yuzlerce AKP aleyhine paylasimlar yapiyor. Insanlarlar gercekle yalan arasinda birakiliyor. O yuzden 3 5 sonra belki ben pismanliktan utanç duyarim, belki de sen.. buna kimse garanti veremez. Ama ne olursa olsun umarim bu ülke , bu millet daha fazla üzülmez.