folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ermenilerden Özür Diliyoruz Kampanyasına Karşı Bir Kampanyam Var Desteklerinizi Bekliyorum

Ermenilerden Özür Diliyoruz Kampanyasına Karşı Bir Kampanyam Var Desteklerinizi Bekliyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek
    Saol dostum madem konusu açıldı Türk milletine sus diyenlerle ilgili bişey söyleyeyim İzmirin işgali haberini İstanbul yönetimi örenince izmire sakına direnmeyin emri geldi fakat bu emri  Hasan Tahsin dinlemedi  onla beraber 2000 türk iki günde katledildi bile bile ölüme gittiler neden peki susa bilirlerdi hediye verip yalaklık yapabilirlerdi neden biliyormusunuz Çünkü Türk haksızlığın olduğu yerde susmaz adeleti getirir 1453 te 1495 te ve  1974 te olduğu gibi 

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    gönderdim..

...said addicted.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetcan
    mehmetcan's avatar
    Erkek

Aradan Çıkan ayrılıkcı Seslere hitaben söylüyorum.. katliam mi yaptik evet Ermenileri tektek öldürdük yetmedi ölülerini de yaktik yıktık olmadik işgence yaptik var mi itirazı olan ?

Vatan için anamı babamı bile keserim. gözümü kırpmadan varmı bu sevgime karşi çıkan...

bu olayı kısaca şöyle özetliyebiliriz. Pkk gündemi bitti gündemi ermeni soykırımı adı altinda oyalamak istiyorlar. nerde ermeni varsa alayini yakarim halen bile Sevmem. nedenleri var kişisel ve milletsel olarak. burası kahramanmaraş burada yaptiklarinizi biz unutsak çocuklarimiz hatirlamasa da Tarih unutmaz...

bizde keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik ; hayatla erken seviştik herşey üstümüze kaldı
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek
    Benim için bir ermeninin canının önemi yok ama Türkler öldürdü dersek işte o zaman oyuna gelmiş olır Doğudaki bölgeleri onlara vermiş oluruz tabi bide tazminatı var Türk halkı hiç bir zaman ermenilerle barış sağlayamayacaktır

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
Toplam Hit: 6211 Toplam Mesaj: 45