Erzincan Gidiş
-
Pazar günü topçu birliğinde olmam lazım, Antalya dan tek uçuş yok, aktarmalı 14 saat falan oluyor.
Antakya yakın bir ile otobüs ile gitsem oradan uçakla erzincana gitsem diye düşündüm, daha önce hiç uçağa binmedim, en kısa yoldan uçakla nasıl gidebilirim.
Karayolu ile sadece belirli güzergahlara izin veriyor devlet. ( güvenlik açısından )
Israrla hava yolu tercih edin diyor sevk bölgesinden
-
Erzincan sürekli uçuş yok galiba. Birde gece oraya gideceksin sabaha kadar beklemen gerekecek.
Otobüs il Ankara oradan Erzincan yap diyecem de çok uzak.
-
Malatya ve Elazığ'a havayoluyla gidip oradan otobüsle gidebilirsin.
-
-
Dagitim izninden mi doneceksin? Bin otobuse git bir sey olmaz.
-
Birliğe katılıcam
-
Aktarmalı ve uzun sürüyormuş
-
-
Erzurum.
Erzincan otobüs biletinin saatine göre uçak biletini al. Geceye denk gelme erzurumda havaalanına ve otogara taksi dışında ulaşım yok. İkisi de gündüze denk gelsin. Eğer uçaktan iner inmez otobüs biletini de 1-2 saat farkla bile olsa denk getirirsen eğer yolun daha kısa sürer. Çünkü otogar, havaalanı ile aynı güzergahta. Merkeze hiç girmezsin. Sıfır sıkıntı. Gündüz her türlü ulaşırsın. Kolay gelsin.
-
Hocam işi uzatmışsın Erzincan'da güvenlikle alakalı sorun yok Esadas firmasının düzenli Antalya Erzurum seferi var ona binip geleceksin basit ve net
-
x seadog bunu yazdı
Hocam işi uzatmışsın Erzincan'da güvenlikle alakalı sorun yok Esadas firmasının düzenli Antalya Erzurum seferi var ona binip geleceksin basit ve net
https://www.hizliresim.com/tjhc026
20 saat sürüyor otobüs ile