Eski Özel Harekatcı: "Doğu"Da Şehit Kanı Satılıyor"
-
Hakkari Eski Özel Harekat Şube Müdürü Fatih Özhan, bölgede yaşadıklarını anlattı izleyenler inanamadı. Ergenekon'u hafife alanlar bu sese kulak verin! Fatih Özhan, terörle Türkiye'nin en karanlık ve en çetin mücadelenin yaşandığı 90'lı yıllarda, çatışmadan çatışmaya koşmuş bir özel harekatçı.
Özhan, Yüksekova çetesi ile bağlantısı olduğu gerekçesiyle tutuklandı, tam 4 yıl 10 ay hapis cezası yattı. Beraatinin ardından komplo kurbanı olduğunu söyleyen Özhan, mesleğini ve herşeyini kaybetti ve bölgede yaşananların hepsini ATV habere anlattı.
İşte izleyince donup kalacağınız röportajın görüntüleri:VİDEO:
http://akilli.tv/video/223918/haber7com-Ozel-harekat.aspx
arkadaşlar önce 4 dk'lik video'yu izleyin sonra yorumları alalım ben izledim, eğer işler böyle yürüyorsa bu terör nasıl bitecek, işin içinde bürokratlar bile varmış, bu adamında arabasını taramışlar, hapisten çıktıktan sonra. Ya sana teklif edilenlerle kral gibi yaşayıp görmemezlikten gelecen bazı şeyleri ya da susturulacan, kuralı var. Bu işi biri durdurmalı.
-
aponun mit binalarında gezdiği zamanları hatırlatırım, tabi kii bürokratlar da var. devlet elinden destek almasa anasını zikmmez miydik pkknın şimdiye kadar?
-
Abi niye hic isim verilmez.Madem gercek soyledikleriniz , cat cat cat burokratindan , askerine kadar isim ver.Yoksa lafla orduyu yipratmaktan oteye gecmiyor bunlar.Kahvedeki adamlara muhabbetten , orduyu yipratmaktan oteye gecmiyor.
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------
Abi niye hic isim verilmez.Madem gercek soyledikleriniz , cat cat cat burokratindan , askerine kadar isim ver.Yoksa lafla orduyu yipratmaktan oteye gecmiyor bunlar.Kahvedeki adamlara muhabbetten , orduyu yipratmaktan oteye gecmiyor.
-----------------------------hocam isim versin diyorsun ama sence o kadar kolaymı, adamın daha yeni arabasını taramışlar yaralı kurtulmuş, mutlaka ilgili yerlere isim vemiştir ama tv de isim vermek, sadece adamı değil ailesinide tehlikeye atmış olur. adam kelle koltukta dolaşıyor zaten.
-
hocam ben orduya güveniyorum ama devlet içindeki herkese güvenmiyorum.
-
Bu kadarını söyleyebilicek adam , tehlike varsa direk tehlikededir zaten. İsim verip vermemesi farketmez karşı taraf için.
Madem konuşuyorsun söyle isimleride herkes bilsin.
Zaten kimin politik veya ekonomik menfaati var şu Pkk nın varlığından onu irdelemek lazım yoksa bitmez bu iş...
-
yazmayım yazmayım diyorumda :) yazasım geliyo konuları görünce kısa ve öz diycem Özel harekatları neden dağlardan alıp karakollara dosya amiri falan olarak koyuldular?Ve misyon koruma görevini yapamayan F.Ö şimdi ne demeye konuşuyor anlamış degilim :)
-
eee bunlarda gerçekler
-
o ihanet edenlerin ta a.qyayım .. yani bu adamın söyledikleri doğruysa koyayım ..
-
Bunun olayı gerçekmi bilmem ama bunun gibi bir çok olay var ama kimse çıkıp söylemez ihanet edenen düşmandan hiç bir farkı yok özellikle sınırlarda olanlar neler olduğunu iyi bilir arabadan inmeden aşağı atılan paralar iğrenç bakışlar Allah kimseye ihaneti göstermesin
-
kardeşim asıl burada adam isim verse cat cat diye ozaman ordu yıpranır. burada üst düzey 20 tane isim saysa ülke karısır. zaten televizyonda yayınlamaz. ismi verdiğin zaman adamları direk terör örgüte yardım etmekle suçlarsın buda hedef göstermektir. ne kadar kolay geliyor size televizyon da isim vermek.