Eski Telefonum Sizlere Ömür, Yeni Telefon Tavsiyesi Rica Ediyorum
-
7-8 yıldır kullandığım eski telefonum 1 haftadır isyanlardaydı :)
şanslıysam rehberi kurtarıp kendisine yakışır bir törenle oyuncakların içine atıcam.
Baştan peşin söyleyim cep telefonlarından hiç anlamıyorum. aileden akrabalrda incelediğim telefonlar hariç,
zaten çok meraklıda değilimdir. soracağım sorular garip gelirse bu aklınıza gelsin
gün içinde hiç telefona bakmadığım oluyor. öyle uçuk özellik olmak zorunda değil.
istediğim şeyler
1- android olsun
2- interneti güzel çeksin. (asustan biliyorum hiç çekmiyor)
3-oyunla falan hiç işim olmaz eğlencesine belki 1 bilemedin 2, indiririm m belki oda. satranç yeterli
4. fotoğraf çözünürlüğü orta karar birşey olsun adamlar tanınsın yeterli ( eski telefonum çok kötüydü)
zaten ilerde profesyonel makine almayı düşünüyorum.
5- müzik falan dinlersem ki buda 40 yılda bir olur ama yinede sesi iyi çıkarsa fena olmaz. ama ses bombası falan takarsın diyeceğin birşey olursa bunada gerek yok
6- ekran büyüklüğüne gelince tam bilemiyorum ama general mobile discovery ekranı çok ideal geliyor . daha büyük ekran kullanamam elime sığmıyor onlar.
http://www.hepsiburada.com/general-mobile-discovery-16-gb-p-TELCEPGMDISCOV16-B
daha büyüğü olmasın
7- nokia ve asus iphone hiç sevmediklerim bu markalar olmasın
8 -general mobile markasına çok sempati duyuyorum bu seriden olursa iyi.
9- yeni telefonlarda batarya yedek alıp kullanabilirmiyiz . illa şarj mı etmek gerekiyor hepsinde .
aslında hiç sormadan general mobile discoverey 16 gb alırdım macera aramay gerek yoktu
ancak 700 tl. ama aynı kalitede daha uygun bir telefon varsa diye ararştırmak istedim.
baştada belirttim çok anlamdığım için siteleri gezmek bir anlam ifade etmiyor
500 olmadı 550 olursa ne ala çok iyi olur olmaz bu fiyata derseniz 650 sınır ücret
taksit yok biliyorum ama yapılacak bir yöntemi varsa onuda öğrensem iyi olur. gerçi peşin alacağım ama
vatan teknosa bimeks üçlüsüne yakınım.
olmadı gsm operatörlerinin sattıkları yerlerden almakmı daha avantajlı olur .
yeni hatta almayı düşünüyorum faydası olacaksa öylede yapılabilir.
telefon kurdu müridlerden tavsiye bekliyorum
-
General Mobile 4G. Discovery 1 alınmaz artık eskidi. Devir 2 GB ram devri.
-
-
3 evetle uğurluyoruz
ben de gm 4g diyorum, benim de alacağım telefon o
abuk sabuk telefonlara para vermeye gerek yok
-
Ben de gm 4g diyorum guncellemelerde sıkıntı cekmezsin en azindan.
-
ben o seri hoşuma gidiyor dediğim içinmi yoksa gerçekten aklınızda o var diye mi tavsiye ettiniz.
neyse neticede diyelim onu alayım desem nerden almak karlı olur. standart bir fiyat mı.
zaten discovery 650 bu dediğiniz 700 çok birşey yok arada
-
bide özelliklerine bak hayvan gibi fark var ortada. ben samsungdan başkasını almam ama en iyi fp ürünü o
-
Dediğin özelliklere en mantıklı seçim bu.
- 2 yıl Google güncelleme desteği
- 2 GB Ram
- Çıkartılabilir Batarya
- Samsung üretimi kamera
- Saf Android
gibi artıları var Discovery 1'e göre.
-
mkyb bunu yazdı
General Mobile 4G. Discovery 1 alınmaz artık eskidi. Devir 2 GB ram devri.
Çıktığı gibi aldım memnunum orta halli ideal bir telefon bence.
-
gm disgovery 2 mini kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim.Çok memnunum.
-
Abim babama aldı GM 4G güzel telefon sanırım ondan sonra başka bir model daha çıkmış.
Çift SIM kartlı ve Radyolu.
GM 4G iyi bence hızlı telefon son sürüm android ve sanırım ilk ona geliyor direkt Google'a bağlı.
İçi gereksiz uygulamalarla dolu olmuyor.
Batarya olayını da gömülü ise powerbank alırsın yanında onu taşırsın şarj edersin.