folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Eski Telefonum Sizlere Ömür, Yeni Telefon Tavsiyesi Rica Ediyorum

Eski Telefonum Sizlere Ömür, Yeni Telefon Tavsiyesi Rica Ediyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

7-8 yıldır kullandığım eski telefonum  1 haftadır isyanlardaydı :)

şanslıysam rehberi kurtarıp kendisine yakışır bir törenle oyuncakların içine atıcam.

Baştan peşin söyleyim cep telefonlarından hiç anlamıyorum. aileden akrabalrda incelediğim telefonlar hariç,

zaten çok meraklıda değilimdir.   soracağım sorular garip gelirse bu aklınıza gelsin

gün içinde hiç telefona bakmadığım oluyor. öyle uçuk özellik olmak zorunda değil.

istediğim şeyler

1- android olsun

2- interneti güzel çeksin.     (asustan biliyorum hiç çekmiyor)

3-oyunla falan hiç işim olmaz eğlencesine belki 1 bilemedin 2,  indiririm m belki oda. satranç yeterli

4. fotoğraf  çözünürlüğü orta karar birşey olsun adamlar tanınsın yeterli  ( eski telefonum çok kötüydü)

zaten ilerde profesyonel makine almayı düşünüyorum.

5- müzik falan dinlersem ki buda 40 yılda bir olur ama yinede sesi iyi çıkarsa fena olmaz. ama ses bombası falan takarsın diyeceğin birşey olursa bunada gerek yok

6- ekran büyüklüğüne gelince  tam bilemiyorum ama general mobile discovery ekranı çok ideal geliyor . daha büyük ekran kullanamam elime sığmıyor onlar.

http://www.hepsiburada.com/general-mobile-discovery-16-gb-p-TELCEPGMDISCOV16-B

daha büyüğü olmasın

7- nokia ve asus iphone hiç sevmediklerim bu markalar olmasın

8 -general mobile markasına çok sempati duyuyorum bu seriden olursa iyi.

9- yeni telefonlarda batarya yedek alıp kullanabilirmiyiz . illa şarj mı etmek gerekiyor hepsinde .

aslında hiç sormadan general mobile discoverey 16 gb alırdım macera aramay gerek yoktu

ancak 700 tl. ama aynı kalitede daha uygun bir telefon varsa diye ararştırmak istedim.

baştada belirttim çok anlamdığım için siteleri gezmek bir anlam ifade etmiyor

500 olmadı 550 olursa ne ala çok iyi olur olmaz bu fiyata derseniz 650 sınır ücret

taksit yok biliyorum ama yapılacak bir yöntemi varsa onuda öğrensem iyi olur. gerçi peşin alacağım ama

vatan teknosa bimeks üçlüsüne yakınım.

olmadı gsm operatörlerinin sattıkları yerlerden almakmı daha avantajlı olur .

yeni hatta almayı düşünüyorum faydası olacaksa öylede yapılabilir.

telefon kurdu müridlerden tavsiye bekliyorum

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

General Mobile 4G. Discovery 1 alınmaz artık eskidi. Devir 2 GB ram devri.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

bende sana aynı telefonu tavsiye ediyorum.

http://www.hepsiburada.com/general-mobile-4g-android-one-p-TELCEPGMANONE-B?wt_gl=cpc.tum.genel.pla&gclid=CK6f_vb35MYCFRLMtAodEJsPRw

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

3 evetle uğurluyoruz

ben de gm 4g diyorum, benim de alacağım telefon o

abuk sabuk telefonlara para vermeye gerek yok

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csfrt
    csfrt's avatar
    Erkek

Ben de gm 4g diyorum guncellemelerde sıkıntı cekmezsin en azindan.

ruh eşi çok sıradan, bana suç ortağı lazım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

ben o seri hoşuma gidiyor dediğim içinmi yoksa gerçekten aklınızda o var diye mi tavsiye ettiniz.

neyse neticede diyelim onu alayım desem nerden almak karlı olur. standart bir fiyat mı.

zaten discovery 650 bu dediğiniz 700 çok birşey yok arada

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aksata
    aksata's avatar
    Erkek

bide özelliklerine bak hayvan gibi fark var ortada. ben samsungdan başkasını almam ama en iyi fp ürünü o

Bazıları özgürlüğü sadece kendileri gibi düşünenlere reva görüyor...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Dediğin özelliklere en mantıklı seçim bu. 

- 2 yıl Google güncelleme desteği

- 2 GB Ram

- Çıkartılabilir Batarya

- Samsung üretimi kamera

- Saf Android

gibi artıları var Discovery 1'e göre.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    calpazhan
    calpazhan's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

General Mobile 4G. Discovery 1 alınmaz artık eskidi. Devir 2 GB ram devri.

Çıktığı gibi aldım memnunum orta halli ideal bir telefon bence.

Hayatım Beni Bile Güldüren Bir Oyuncak...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekkeli
    Tekkeli's avatar
    Erkek

gm disgovery 2 mini kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim.Çok memnunum.

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/general-mobile-discovery-2-mini-siyah-beyaz-ar-157963489?gclid=CJqD5KmB5cYCFa-WtAodYHIERg&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0

Köpeklerin kardeşliği aralarına kemik atılana kadardır. Mevlana Celaleddin-i Rumi
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pSkpt
    pSkpt's avatar
    Erkek

Abim babama aldı GM 4G güzel telefon sanırım ondan sonra başka bir model daha çıkmış.

Çift SIM kartlı ve Radyolu.

GM 4G iyi bence hızlı telefon son sürüm android ve sanırım ilk ona geliyor direkt Google'a bağlı.

İçi gereksiz uygulamalarla dolu olmuyor.

Batarya olayını da gömülü ise powerbank alırsın yanında onu taşırsın şarj edersin.

İmza...
Toplam Hit: 2924 Toplam Mesaj: 26
tavsiye cep telefonu android