Eskişehir'de 8 Mbps, Akk'sız, Taahhütsüz 40 TL'ye Feniks İnternet Hk.
-
Eskişehir merkezli şuanda sadece Eskişehir'e hizmet veren bir sağlayıcı. Taahhüt yok, akk yok. Çatıya anten koyuyorlarmış. Kendi altyapılarını kullandıklarını söylediler. İskan zorunluluğu falanda yok. Tarifeleride oldukça hesaplı. Aşağıda paylaştım. Kullanan varmıdır Eskişehir'de bu interneti memnun musunuz ?
web sitesi : http://www.feniks.net.tr
TARİFELERİMİZ
rebelpower tarafından 30/Ara/16 10:40 tarihinde düzenlenmiştir -
Yeni görüyorum. Bana anlık download hızı 1mbps verseler yeter :D
Dükkanlarında falan denemek lazım kullanan hiç duymadım eskişehirde
Ön yargılı davranmak istemem ama iş yerine bakarsak pek kurumsal degil :)
ZaZu tarafından 30/Ara/16 10:31 tarihinde düzenlenmiştir -
ZaZu bunu yazdı
Yeni görüyorum. Bana anlık download hızı 1mbps verseler yeter :D
mürid eskişehir'inde bazı semtlerine veriyorlar internet her mahallede yok.
-
Şuanda hizmet verdiği mahalleler.
Orhangazi, Büyükdere, Gültepe, Yenikent, Yıldıztepe, Göztepe, Sümer, Akarbaşı, Osmangazi, Ertuğrulgazi, Uluönder, Çamlıca, Sazova, Hoşnudiye, Vişnelik, Yeşiltepe, Şirintepe, Sakintepe, Orta, Koyunlar, Fevziçakmak, Esentepe, Zincirlikuyu, Sütlüce, Zafer, Fatih, Kumlubel, Batıkent, 75.Yıl - Sultandere, Emek, 71 Evler, Erenköy, Gündoğdu, Huzur, Yenidoğan, Gökmeydan
-
ZaZu bunu yazdı
hocam ilahi yahu ne ara aklına geldide baktın haritadan :D
-
Genelde toplu konutlarla çalışıyorlar sanırım. Tek daireye yada mustakil evlere vereceklerini sanmıyorum verseler bile anten parasını fena ittirirler gibi
-
ZaZu bunu yazdı
Genelde toplu konutlarla çalışıyorlar sanırım. Tek daireye yada mustakil evlere vereceklerini sanmıyorum verseler bile anten parasını fena ittirirler gibi
ben görüştüm anten parası 95 TL + kablosuz kullanım için Router 85 TL dediler. İstersen routeri kendinde alabiliyorsun ama kurulumuna karışmıyorlar. onlardan alırsan her sıkıntıyla onlar ilgileniyorlarmış.
-
rebelpower bunu yazdıZaZu bunu yazdı
hocam ilahi yahu ne ara aklına geldide baktın haritadan :D
Adreslerine bakayım derken street view çıktı girip baktım :D
Benim oturduğum mahalle varmış 180 tl çok degilmiş
-
ZaZu bunu yazdıBenim oturduğum mahalle varmış 180 tl çok degilmiş
bencede çok değil ekonomik rahatlığa erdiğim an deneyeceğim. :)
-
this is eskişehir beach :D çok sevindim lan tam anlamıyla yerleşebilirsem direk bunlardayım
-
adsl ve eve kadar fiber yatırımı yapmak yerine çok daha ucuza airfiber yatırımı yapılabilir ama inatla kablosuza yatırım yerine kablolu internet için uğraşılıyor sonra ne oluyo manisa halkı rahatsız olmuş fiber döşeniyor diye