Eskişehire Giden Varmı? "Ev Arkadaşı Aranıyor (Uni)"
-
eskişehir hangi üniv. hoca?
-
hajım bize gel ayarlarız :D
-
Eyvallah hocalar yardımlarınız için herkese tşkler.. Yarın gidip aparta yerleşiyorum tek başıma yaşayacam amk :D
-
Senin yerinde olsam ilk önce ortam için yurda çıakrdım..Çünkü dışrda kalanalr sınıftan başka tanıdığı olmuyo.Eskişehir rahattır kurtçuluk oynayanalr bulmazsın ondan karışan pek olmaz yurdu silme hemen:)daha sonra bi kız bul aynı ewe çık. Hem ewin temiz olur. hem analdın sen:))
-
acaip kıskandım seni varya, ben eskişehirliyim ama esk de hiç öğrenci evim olmadı :( tam bi öğrenci lunaparkıdır bu memleket, ev arkadaşı bulmakta da acele etme okula başlayınca zaten kafa dengi olan iyi arkadaşlar edineceksin onlardan biri ya da birkaçı ile ev tutarsın er geç. rasgele bir tiple ev tutarsan sonra pişman olursun bir kere yerleştikten sonra da ev kolay değiştirilmez öyle çeker durursun, ev arkadaşı hassas bir konu. öncelikle yurtta otelde birilerinin yanında kal bir süre; eskişehir i seversin, sevdikçe gezersin gezdikçe iyi evler nerde, ev tutarken neler yapılır nasıl yerleşilir gibi sorularında yanıtını bulursun.
Toplam Hit: 3369 Toplam Mesaj: 16