Esra Ceyhan Canlı Yayın Rezaleti
-
arkadaşlar bu kesinlikle izlemeniz gerekenlerden biri. esra ceyhan bu arada adamı rahat konuşturmuyor.
http://www.youtube.com/watch?v=AT2WfHQaVGI&NR=1
birde onu izledikten sonra kesinlikle ve kesinlikle bu sayfadaki yorumları okuyun. KESİNLİKLE
http://www.kelepce.com/oylar.asp?id=10587&lvl=1
-
abi siz güya milleti bilgilendiriyorsunuz tam tersi azdırıyorsunuz sizi dinledim kara cülük ayklandı karıyı laşka ettim dayanamayıp bite genel eve gittim 3 postada orda attım.ALİ.
puaahaha yoruma bak ya..yazık hakkaten adama :D
-
adamın ne dediğini anlamadım
- No Comment - :I
-
tavuk miken masum köylü :F
abi siz güya milleti bilgilendiriyorsunuz tam tersi azdırıyorsunuz sizi dinledim kara cülük ayklandı karıyı laşka ettim dayanamayıp bite genel eve gittim 3 postada orda attım.ALİ.
öldürdü beni :|
-
Poohahahhaha tavuk ve eşek sıpasının cinsel tacize uğradığını gözlerimle gördüm xD
Malatyanın nufusu 2 milyon gençlere yazık. Bi tane kerhane yok xD Sonra bu gençler yanınızdaki kadına sarkıyo... xD
Bu adam harbi zonta xD
-
Ya yorumlar ne komik yaa. bi okuyun hepsini. kimi süpürge istemiş kimi ramazan sömürüsü yapmış. neler neler
-
ahhahahahahaha ahahahahahhaha
yok böle bişey :D
-bir tavuk bile cinsel tacize uğrayabilir mi?yediğimiz tavuk..ben bunları gözlerimle gördüm.
-çok kötü şeyler görmüşsünüz :D
diğer linteki yorumlar ayrı rezalet şunlara bakın.
Gönderen : abaza necmi
Tarih : 07 Ocak 2007 Pazar 02:11adam haklı ya.türkiyede seks yaşı çok geç.ben mesela 30 yaşındayım karı yüzü görmedim.bende istiyorumrüyalanmaktan bıktım.Gönderen : memory
Tarih : 07 Ocak 2007 Pazar 01:53bedava olmasa da olur. ben 2 kişiyi çekebilecek ekomık guce sahıbım. isteyene mail adresımı verebılırım.Gönderen : abazistan
Tarih : 07 Ocak 2007 Pazar 01:48abicim genelev olsa tavuk tacişzi olmayacak mı saçmalamayalı lütfen, onunda zevki ayyrı mauahahahahaGönderen : abaza necmi
Tarih : 07 Ocak 2007 Pazar 02:14komşular üstünde fantazi kurmaktan bıktım.bende insanım.abaza necmi diye ismim çıktı mahallede.bu bence bir devlet sorunu.Allahım sen koru yarabbim :D
-
Gönderen Yüksek Datmin. zuhahahahaha
-
adam haklı brou tavuklar daha yeni virüsten kurtuldu :S :D aslında adam çok dengesiz bence ama güzel bi konuya değinmiş bende daha kültürlü bi insan aynı konuya değinseydi bende çok daha hoş olurdu nazik ve kibar bi dille
ama şunuda hatırlatmadan geçemiycem bizim daha başımızdakilerde suç konuyu ibrahim tatlısesin şarkısına çekmek istiyorum tatlısesin armut dalda kız balkonda şarkısı bence hiç de hoş bi şarkı deil ama bizimkiler düğünlerde çalıyorlar nasıl bir iştir anlayamadım gitti...
-
Zuhahaahhh :))
-
o değilde bu kaç yılınsa esra ne şekermiş ozamanlar :D şimdi kartlaştı :D
bide genel ev yok diyince esranınsurata bakın muhahahha :D:D:D