Ev Almak İçin Uygun Zaman Mı?
-
dairenin olduğu arazi kaç m2 , kaç ortak var (daire)
şimdi üstünde 4 daire olan , 650m2 arsası olan bir yer varsa linki bana at . o bahsettiğin fiyatlara :D
250m2 arsa 8 kat , hepsi farklı sahip . çöp
-
samaccc bunu yazdı
şimdi üstünde 4 daire olan , 650m2 arsası olan bir yer varsa linki bana at . o bahsettiğin fiyatlara :D
bu dediğinden şunu anlamalıyım, 500m2 civarı arsalı 4-5 katlı hissesiz 30+ yaşında bir daire almak mantıklı mı?
-
yanlış konu :D
samaccc tarafından 10/Ağu/24 09:26 tarihinde düzenlenmiştir -
erebos bunu yazdısamaccc bunu yazdı
bu dediğinden şunu anlamalıyım, 500m2 civarı arsalı 4-5 katlı hissesiz 30+ yaşında bir daire almak mantıklı mı?
1 tık dikkatli olmak lazım .
arazi içinde trafo varmı , varsa alma . arazi küçülür
zaten o evler %90 kaçak sen arsa alıyorsun . 500m2 arsa 5 ortakmı , 250m2 arsa 8 ortakmı :D cevap açık .
alacağın yeri gidip belediyeye sor . bakalım saçma sapan birsorunu varmı . eskiden herşey kaçak olduğu için o araziden yol geçiyor falan olmasın .
ana cadde üzerinde olur , yol terki 3 metre değil 5 metre olur . biraz araştırmak lazım .
işin sonunda ortaklar kentsel dönüşüme girip , kendileri yapmasa bile , anlaştıkları mütahip 3 4 artık kaç daire verirse sonrasında satılıp aranızda rahatça pay edebilirsiniz.
-
Ev almak için doğru dönem diye düşünüyorum çünkü faizler inince evler uçacak