Evde İngilizce Öğrenmek
-
S.a beyler yaş genç 5-10 sene ağırdan çalışıp öğrenmek istiyorum şu naleti ya, bi bakıyorum kitap türkçe çevirisi yok, bi bakıyorum alt yazısı yok aöf okuyorum bir yandanda basitten giren bi ingilizce seti vs. önerilerinizle şu naleti öğrenelim artık, selametle.
-
hocam aöf temi okuyosun ne okuyorsun birde kayıtlar ne zaman başlayacak hem lisans hemde aöf okunabilirmi beraber
-
x blackglove bunu yazdı
hocam aöf temi okuyosun ne okuyorsun birde kayıtlar ne zaman başlayacak hem lisans hemde aöf okunabilirmi beraber
hacı aöf kamu yönetimi okuyorum işle beraber zor oluyo o yüzden bölüm değiştirecem bende tercihler 2.sınavdan sonra diye biliyorum ama sen bana inanma takip et.
-
İngilizce öğrenmek istiyorsan www.engvid.com dan daha iyisini görmedim ama az bi ingilizce bilgin olması lazım
-
''5-10 sene ağırdan çalışıp öğrenmek istiyorum''
Canım kardeşim böyle hiç bir şeyi öğrenemezsin.İlk okul dan lise ye kadar ben 8 sene ingilizce gördüm öğrenebildim mi ? HAYIR.
İngilizce olsun veya başka bir şey , ne olursa olsun süreklilik ve devamlılık ister arada boşluklar olursa unutursun ve soğursun.
Hee bu arada bedel ödemeden hiç bir şey öğrenilmez yani sıkı bir çalışma ve yorulma gerektirir demek istiyorum .. :) -
x Davos bunu yazdı
''5-10 sene ağırdan çalışıp öğrenmek istiyorum''
Canım kardeşim böyle hiç bir şeyi öğrenemezsin.İlk okul dan lise ye kadar ben 8 sene ingilizce gördüm öğrenebildim mi ? HAYIR.
İngilizce olsun veya başka bir şey , ne olursa olsun süreklilik ve devamlılık ister arada boşluklar olursa unutursun ve soğursun.
Hee bu arada bedel ödemeden hiç bir şey öğrenilmez yani sıkı bir çalışma ve yorulma gerektirir demek istiyorum .. :)eyvallahda ne bu havalar bende 5 den 8 e kadar okudum ne var yani ;)
-
:) kızma şeyhim örnek verim sadece :)
-
Önce gramer öğrenmeye çalış 1 ay kadar ardından veya gramer çalışırkende yabanı sitelerde çok vakit geçir tek tek kelimeleri çevirip yazılanı anlamaya çalış ben böyle yaparak çok hafifte olsa ilerlettim fakat çok üzerinde durmadım sistemli yaparsan gelişirsin ben zaten gramer çalışmamıştım yabancı sitelerde geziyordum hep
Videolu eğitim istiyorsan bu hocayı tavsiye ederim ücret felan talep etmiyor herşeyi anlatıyor dersler kısmından seviyeyi seç izlemeye başla
http://www.bedavaingilizcedersler.com/
Bana ing hikaye indirebileceğim bir site lazım yada arşiv teklink olarak ? bilen varmı
ReeX tarafından 27/Nis/13 17:29 tarihinde düzenlenmiştir -
Gramerler falan yok hiç toplasan 100 kelime bilirim, fırattan farksızım hacılar.
-
Çok kasarsan öğrenirsin. Yabancı forumlarda takıl. Elemanlarla konuşmaya falan başla. Günde net 3-4 saat çalışırsan baya öğrenirsin. Ama speaking zor :D
-
http://
www.voscreen.com/ yabancı
filmlerden kısa sahneler
gösterip o sahnede ne
konuşulduğunun Türkçe çevirisini sizden istiyorlar.