Excel Dosyasını Ağda Kullanabilir Miyiz ?
-
dostlar internette araştırdım ama adam akıllı öğrenemedim nasıl yapılacağını. elimdeki excel dosyalarını ağa bağlı herhangi bir bilgisayardan açıp düzenleyebilmek veri ekleyip silebilmek gibi işlemler yapabilmek istiyorum ama ilgili dosya ya da dosyalar bulundukları bilgisayarlarda zaten açık durumdalar. çok kullanıcılı düzenlemeyi bilen biri var mı ?
-
Bilgisayarımdan ağ konumu ekleyerek dosyaya erişimi sağlattır. Dosyaya everyone yetkisi ver paylaşıma aç
-
neden öyle yapıyorsun hotmail servisini kullansana orada excell otomatik üstüne veri yazabiliyorsun sıkıntı çıkmıyor ben öyle yapıyorum. ağ sorun çıkıyor neden dersen biri açık bırakırsa excell işler karışıyor işin yoksa pc peşinden koş dur sonrada satl okunur muhabebti var onun yerine web yap ilgili kişilerin sisteme tnaımla kafan rahat olsun.
-
x mihni bunu yazdı
Bilgisayarımdan ağ konumu ekleyerek dosyaya erişimi sağlattır. Dosyaya everyone yetkisi ver paylaşıma aç
sıkıntı o değil paylaşımda problem yok. aynı anda 2 ya da daha fazla kişinin dosyanın bazı bölümlerini düzenleyip değiştirmesi veya ekleme yapması gerekiyor.
-
x frekaze bunu yazdı
neden öyle yapıyorsun hotmail servisini kullansana orada excell otomatik üstüne veri yazabiliyorsun sıkıntı çıkmıyor ben öyle yapıyorum. ağ sorun çıkıyor neden dersen biri açık bırakırsa excell işler karışıyor işin yoksa pc peşinden koş dur sonrada satl okunur muhabebti var onun yerine web yap ilgili kişilerin sisteme tnaımla kafan rahat olsun.
elimizdeki dosyada birsürü fonksiyon ve makro kodu çalışıyor. hotmaile atınca sorun çıkarmaz mı ? nerden nasıl yapıyoruz onu tarif etsene dostum.
-
birden çok kullanıcı destekleyen bulut hesabı kurun
hepsinin senkronizasyonunu açın
isteyen istediğini yapsın
PanxeR tarafından 13/Mar/17 16:53 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam eyeos kullan web sanal işletim sistemi
http://wmscripti.com/php-scriptler/eyeos-web-sanal-isletim-sistemi.html
https://www.softaculous.com/demos/eyeOS
koray tarafından 13/Mar/17 16:55 tarihinde düzenlenmiştir -
Google Docs olmaz mı?
-
Bende bunu yazmak için girdim.
-
en erken yarın deneyebilirim de makro var epey sorun çıkar mı ki.
-
google drive kullanabilirsiniz.
kendi içinde formülleri, makroları var.