Eylül Ayı Balayı Tavsiyesi 2023
-
Merhaba hocalar, Nasipse Eylül de düğünüm var.
Akdeniz ve Ege Denizi öncelikli balayı yapma düşüncemiz var. Okullar 11 Eylülde açılıyordu doğru hatırlıyorsam. O tarihten sonra ortalık daha da sakinleşir diye düşünüyorum.
Balayı için 2 ayrı fikir var aklımda.
Birincisi 2 günde bir şehir değiştirip konaklamak( Öğretmen evi, polis evi gibi olan uygun yerler)
ikincisi ise Villa benzeri ve mümkünse havuzu olan bir yer.
Bu işi yapan ya da tecrübesi olan hocalarım bana destek olabilir mi ?
Bu arada Ankara'da olan dostlar 16 Eylül de bekliyorum mutlaka :)
sevgiyle kalın..
-
Hayırlı olsun hocam. Allah tamamını erdirsin inşallah. Forum da villa kiralayan bir mürid arkadaş vardı nicki aklıma gelmiyor ama alternatif imkanlar sunar arayıp danışırsan.
Her yerde öğretmen evlerinde boşluk bulamayabilirsin öyle rahat rahat bu arada.
-
Merhaba hayırlı olsun, denize yakın insana uzak bir yerler tavsiyemdir
-
-
Hocam eylul ayinda evlendim ben de. Villa olayini kesinlikle tavsiye ederim. Antalya tarafinda daha havalar sicak oluyor ve nispeten daha sakin oluyor o donem. Kalkan'da guzel deniz manzarali havuzlu bir villa kirala, keyfini cikar. Denize girmek istersen pattara plaji az ileride, kalkanda tekne ile gidilebilecek zibille koy var. Cevrede gezilecek tarihi mekan da cok.
-
Hayırlı olsun hocam benim de 23 eylül de
Değerli tavsiyelerinizi ben de istiyorum
-
-
-
-
DJ_Alper bunu yazdı
ohaa evleniyonmu laa vay amk
hayırlı olsun ruhi , yaş az mı 40 oldu a.q
-
bro ilk mesajdaki şaşkınlığımı maruz gör :) normalde ilk benim haberim olması lazımdı
eylül ayı bu yıl için güzel bir ay yaz geç gelecek
okullarında açıldığı kimsenin olmadığı yerlerde rahat edersin
öğretmen evi polis evi yer bulamazsın kasma boşuna hem balayında ne işin var öğretmen evinde gezeceğiz diyonda bro bırak gezme zamanı değil o zaman ;)
güney ege ve ak deniz hem sıcak olur hem sakin eylülde kuzey ege rüzgarlı olur dikili çandarlı vs
dediğim gibi Shephard iletişime geç villa bul bi tane dağın başında havuzlu inme şehire kal orda