folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Facebook Hesabım Kapatıldı !! Yeniden Açılma Şansı Var Mı ?



Facebook Hesabım Kapatıldı !! Yeniden Açılma Şansı Var Mı ?

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Mayıs/2012
    Erkek

    Bugün iftardan yarım saat önce Facebook hesabım şak diye kapatıldı.Ne olduğunu bile anlamadım.Facebook 'u amacına göre kullanan ender insanlardan biriyim.İlkokul , ortaokul , lise vs bütün arkadaşlarımı bulur arada bir facebook vasıtasyıla organizasyonlar yapardık.Bugün "Robinhoda Kartal Olsun" diye bir grupta duvar yazısına "23 yaşındaki velet buradaki 4000 küsür kişiyle ta..ak geçiyor" diye mesaj yazdım.Ne olduysa onu yazdıktan 5-6 dk sonra oldu.Eğer bu mesajımdan dolayı şikayet ettilerse jet hızıyla hesabımı kapatıyorlar mı ? Bunun üzerine google da araştırma yaptım disabled@facebook.com a biri ingilizce diğeri de türkçe olmak üzere iki tane mail attım.Türkçe attığım maile otomatik olarak şu cevap geldi.

    "Merhaba,

    Sorunuz ilgili Facebook Ekibi’ne iletildi.   Yakında sizinle iletişime geçeceğiz.  Bu arada daha fazla bilgi için Kullanım Koşulları’mızı gözden geçirmenizi öneririz (http://www.facebook.com/terms.php).

    Facebook’la iletişime geçtiğiniz için teşekkürler,

    Facebook Ekibi"

     

    Onlara attığım mailin içeriği şöyleydi.

    "Sayın Bay / Bayan

    27.08.2010 tarihinde facebook hesabım sebebini bilmediğim şekilde kapatılmıştır .En son yaptığım işlem ise bir grubun duvarına yazı yazmaktı. Ama bu yazdığım yazının içerisinde hiçbir şekilde kural ihlaline sebep olan bir şey yoktu. Yazdığım yazının yanlış anlaşılıp şikayet edildikten sonra kapatıldığı düşüncesindeyim. Aklıma bir tek bu ihtimal gelmektedir. Bunun dışında facebook hesabımı amacının dışında kesinlikle kullanmadım. Facebook vasıtasıyla okul arkadaşlarımla çeşitli organizasyonlar düzenliyordum. Hesabım kapalı kalırsa bu organizasyonlara katılamam ve düzenleyemem. Eğer bilgim dışında başka bir sebepten dolayı hesabım kapatılmış da olabilir. Sizden ricam yapmış olduğum yanlış her ne ise bu seferliğine affetmenizdir. Hesabımın yeniden aktif edilmesini önemle rica ederim.

    Saygılarımla

    İyi çalışmalar"

    Sizce bir işe yarar mı ? Yoksa boşuna mı kürek çekiyorum.Eğer pisi pisine hesabımı kapatırlarsa hakkaten çok büyük hipnelik yapmış olurlar.Millet abazalık yapar , propaganda yapar onlara dokunmazlar , benim gibi masum Facebook'u asıl amacı için kullanan adamı banlarlar.


    Gel bili bili gates
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Eylül/2005
    Erkek

    üstad yaramaz benimde kapatılar biz boş yere kapatmayız hesabı diyor başka bişi demiyor sebebi de ne biliyormusun üstad

    Tanımadığın kişilere davetiye gönderme :D


    //Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Mayıs/2012
    Erkek

    x-files bunu yazdı:
    -----------------------------

    üstad yaramaz benimde kapatılar biz boş yere kapatmayız hesabı diyor başka bişi demiyor sebebi de ne biliyormusun üstad

    Tanımadığın kişilere davetiye gönderme :D


    -----------------------------

    allah allah çok ilginç ben davetiye de göndermiyorum ki hiç


    Gel bili bili gates
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    apokontek
    apokontek's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Temmuz/2010
    Erkek

    Zor :(

     

    Edit; Bu arada facebook a gırılmıyor? :s sız gırebılıyormusunuz suan?


    Allah büyüktür vesselam...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Mart/2008
    Erkek

    yok hocam imkanı yok :D

    ben o adrese yanlıslıkla reklam mesajı göndermiştim cevap geldi aynı şekilde uygunsuz kullanım falan diye (:


    Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 29/Ekim/2005
    Erkek

    disable@facebook.com adresine kendi dilinle bişiler yaz neden kapanmış olabileceğini falan yaz 1 hafta içinde geri dönerler sama açmazlar benim 3 tane kapandı açmadılar ama mail ile geri dönüyorlar.


    Ne Olursan Ol Beni Bul ; https://www.facebook.com/izmirliyimmm
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Ekim/2009
    Dişi

    ben açtırdım geri ki düzgün mail atınca bi çok kişininkinide geri aldık seninkinide werebilirler

    zate şuan sorun war doğru düzgün giremioz paso hata werio


    dewdim dewrildim geldim
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    InjEctOr
    InjEctOr's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Temmuz/2010
    Erkek

    Adamlar eklediğim kişileri tanımadığımı nereden biliyor belki tanıyorum :D önüne geleni banlıyorlar Namussuzlar


    VlOr@_4_Life
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Eylül/2005
    Erkek

    abi götleri kalktı bunların.


    //Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLLBuLL
    PoLLBuLL's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Temmuz/2010
    Erkek
    -

    You are a man of many colours. but i, motherfucker, am the rainbow
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MADTAMER
    MADTAMER's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Haziran/2010
    Erkek

    slm,

     

    Yahu bu facebook sacmaligini ben acildigindan beri anlamiyorum kapansin kardesim uyelik herhangi bir para yada kefalet ile alinmiyor ki ayni adda ayni hesabi gene acabiliyorsun ki arkadasinda belirtmis oldugu gibi taniyip tanimadigini nerden anliyorlar istedigini ekleyebilirsin o zaman gelip gecen birbirini eklesin sikayet etsin banlansin kullanici kalirmi acaba.Video paylasmak duygu ve ifadelerini belirtiyosun altina 2-3 tane kansiz insanin yazdigi yorumu iyi yada kotu olarak degerlendiriyosun.Bumudur.Bana gore sacmaligin onde gideni.(Sadece benim fikrim üstüne kimse alinmasin)

     

     


    Ey TÜRK!Üstte mavi gök çökmedikçe,altta yağız yer yarılmadıkça,senin ilini ve töreni kim bozabilir.Titre ve özüne dön.
Toplam Hit: 2213 Toplam Mesaj: 13