Facebook Hesabım Kapatıldı !! Yeniden Açılma Şansı Var Mı ?
-
Bugün iftardan yarım saat önce Facebook hesabım şak diye kapatıldı.Ne olduğunu bile anlamadım.Facebook 'u amacına göre kullanan ender insanlardan biriyim.İlkokul , ortaokul , lise vs bütün arkadaşlarımı bulur arada bir facebook vasıtasyıla organizasyonlar yapardık.Bugün "Robinhoda Kartal Olsun" diye bir grupta duvar yazısına "23 yaşındaki velet buradaki 4000 küsür kişiyle ta..ak geçiyor" diye mesaj yazdım.Ne olduysa onu yazdıktan 5-6 dk sonra oldu.Eğer bu mesajımdan dolayı şikayet ettilerse jet hızıyla hesabımı kapatıyorlar mı ? Bunun üzerine google da araştırma yaptım disabled@facebook.com a biri ingilizce diğeri de türkçe olmak üzere iki tane mail attım.Türkçe attığım maile otomatik olarak şu cevap geldi.
"Merhaba,
Sorunuz ilgili Facebook Ekibi’ne iletildi. Yakında sizinle iletişime geçeceğiz. Bu arada daha fazla bilgi için Kullanım Koşulları’mızı gözden geçirmenizi öneririz (http://www.facebook.com/terms.php).
Facebook’la iletişime geçtiğiniz için teşekkürler,
Facebook Ekibi"Onlara attığım mailin içeriği şöyleydi.
"Sayın Bay / Bayan
27.08.2010 tarihinde facebook hesabım sebebini bilmediğim şekilde kapatılmıştır .En son yaptığım işlem ise bir grubun duvarına yazı yazmaktı. Ama bu yazdığım yazının içerisinde hiçbir şekilde kural ihlaline sebep olan bir şey yoktu. Yazdığım yazının yanlış anlaşılıp şikayet edildikten sonra kapatıldığı düşüncesindeyim. Aklıma bir tek bu ihtimal gelmektedir. Bunun dışında facebook hesabımı amacının dışında kesinlikle kullanmadım. Facebook vasıtasıyla okul arkadaşlarımla çeşitli organizasyonlar düzenliyordum. Hesabım kapalı kalırsa bu organizasyonlara katılamam ve düzenleyemem. Eğer bilgim dışında başka bir sebepten dolayı hesabım kapatılmış da olabilir. Sizden ricam yapmış olduğum yanlış her ne ise bu seferliğine affetmenizdir. Hesabımın yeniden aktif edilmesini önemle rica ederim.
Saygılarımla
İyi çalışmalar"
Sizce bir işe yarar mı ? Yoksa boşuna mı kürek çekiyorum.Eğer pisi pisine hesabımı kapatırlarsa hakkaten çok büyük hipnelik yapmış olurlar.Millet abazalık yapar , propaganda yapar onlara dokunmazlar , benim gibi masum Facebook'u asıl amacı için kullanan adamı banlarlar. -
üstad yaramaz benimde kapatılar biz boş yere kapatmayız hesabı diyor başka bişi demiyor sebebi de ne biliyormusun üstad
Tanımadığın kişilere davetiye gönderme :D
-
x-files bunu yazdı:
-----------------------------
üstad yaramaz benimde kapatılar biz boş yere kapatmayız hesabı diyor başka bişi demiyor sebebi de ne biliyormusun üstad
Tanımadığın kişilere davetiye gönderme :D
-----------------------------allah allah çok ilginç ben davetiye de göndermiyorum ki hiç
-
Zor :(
Edit; Bu arada facebook a gırılmıyor? :s sız gırebılıyormusunuz suan?
-
yok hocam imkanı yok :D
ben o adrese yanlıslıkla reklam mesajı göndermiştim cevap geldi aynı şekilde uygunsuz kullanım falan diye (:
-
disable@facebook.com adresine kendi dilinle bişiler yaz neden kapanmış olabileceğini falan yaz 1 hafta içinde geri dönerler sama açmazlar benim 3 tane kapandı açmadılar ama mail ile geri dönüyorlar.
-
ben açtırdım geri ki düzgün mail atınca bi çok kişininkinide geri aldık seninkinide werebilirler
zate şuan sorun war doğru düzgün giremioz paso hata werio
-
Adamlar eklediğim kişileri tanımadığımı nereden biliyor belki tanıyorum :D önüne geleni banlıyorlar Namussuzlar
-
abi götleri kalktı bunların.
-
-
-
slm,
Yahu bu facebook sacmaligini ben acildigindan beri anlamiyorum kapansin kardesim uyelik herhangi bir para yada kefalet ile alinmiyor ki ayni adda ayni hesabi gene acabiliyorsun ki arkadasinda belirtmis oldugu gibi taniyip tanimadigini nerden anliyorlar istedigini ekleyebilirsin o zaman gelip gecen birbirini eklesin sikayet etsin banlansin kullanici kalirmi acaba.Video paylasmak duygu ve ifadelerini belirtiyosun altina 2-3 tane kansiz insanin yazdigi yorumu iyi yada kotu olarak degerlendiriyosun.Bumudur.Bana gore sacmaligin onde gideni.(Sadece benim fikrim üstüne kimse alinmasin)