Facebook Hesabını Donduran Oldu Mu?
-
Merhaba arkadaşlar, facebook hesabımı 2-3 yıl kadar dondurmak istiyorum fakat geri döndüğümde bıraktığım herşeyi yerinde bulamamaktan korkuyorum. bu kadar uzun süre hesap donduran oldu mu aranızda?
-
Belli bir süreden sonra komple silindiğini biliyorum.
-
14. günden sonra silinir tamamen.
-
Facebook hesabınızı sildikten sonra 14 gün boyunca hesabınız dondurulur ve silinme kuyruğuna girer. 14. günün sonunda hesabınız kalıcı olarak silinir ve kurtarılması, geri açılması mümkün değildir. Bu nedenle hesabınızla ilgili işlem yapmadan önce hangi işlemi yapacağınız hakkında doğru karar vermeniz gerekmektedir.
istediğin kadar dondurabilirsin
-
1 yıl donuk kaldı bir şey olmaz.
-
seçeneklerde geri geleceğim diye bir seçenek var. Onu seçerseniz sorun olmayacaktır. 1,5 sene hesabım kapalı kaldı. Açtığımda sorun yok idi.
-
x KotomineKirei bunu yazdı
seçeneklerde geri geleceğim diye bir seçenek var. Onu seçerseniz sorun olmayacaktır. 1,5 sene hesabım kapalı kaldı. Açtığımda sorun yok idi.
geri geleceğim deyince 7 güne kadar izin veriyor hocam
-
1,5 sene kaldı hocam benim hiçbir şey de olmadı. O şekilde yaptığımı biliyorum. Eğer siliyorlarsa beni dinleyip donduranların vay haline :D :D sağlam küfür yerim açmaya çalıştıklarında.
-
x kofcu bunu yazdıx KotomineKirei bunu yazdı
Asiri sacma degil mi yahu derdin 7 gun olsa giris yapmayiverirsin zaten dondurmak nedir.
-
x izzmarit bunu yazdıx kofcu bunu yazdıx KotomineKirei bunu yazdı
Asiri sacma degil mi yahu derdin 7 gun olsa giris yapmayiverirsin zaten dondurmak nedir.
haha.. aynen onlar da saçma bulduğu için şöyle bir uyarı çıkıyor:
Hesabını dondurmak yerine
çıkış yapmak ister misin?
Hesabını donduruyorsan, Facebook'a giriş yapmak için kullandığın e-posta adresine veya telefon numarasına hala erişiminin olduğundan emin ol. Böylece istediğinde tekrar giriş yaparak hesabını kolayca yeniden etkinleştirebilirsin.sonrasından emin olamadığım için dondurmaktan vazgeçtim ya.. bu hesabımı şu tarihe kadar kullanmayacağım diye yazdım geçtim.
geri döneceğim seçeneği de şu şekilde bu arada:
< id="u_0_b" style="font-family: inherit; font-size: 12px; letter-spacing: inherit;" name="reason" ="" value="TEMPORARY" />Sadece bir süreliğine. Geri döneceğim.
Hesabımı < id="auto_reactivate_delay" style="border-color: #bdc7d8; padding: 2px; font-family: inherit; font-size: 12px; letter-spacing: inherit;" name="auto_reactivate_delay"> < value="1">1 gün < value="2">2 gün < value="3">3 gün < value="4">4 gün < value="5">5 gün < value="6">6 gün < ed="ed" value="7">7 gün sonra otomatik olarak yeniden etkinleştirkofcu tarafından 04/Eyl/16 20:06 tarihinde düzenlenmiştir -
Hesabi dondurmak ve silmek için dondurmak farkli şeyler.
Normal şekilde dobdurursan birşey olmayacaktır.