Facebook Hızlı Mesaj Silme Scripti ( Google Chrome )
-
Beyler dün aksam özel istek üzerine gelen çalışmanın ürünü.. ( eski hatun istediydi, kirli satırları sildirmek içindi galiba :F )
amk, chorme kadar nalet web motoru yok. chromium'dan alayını calarken geliştirici modunda ki bugları düzeltmemisler..
json manifesti okutturana kadar canım cıktı amk, utf yapıyorum yok.. Manifest yazıyorum yok :|
cıldırdım amk :|
sonra fark ettim, benim web browserde asırı memorye yazdırıp test etmemden dolayı cortladı.
o yüzden dolayı FF Candır ! ( Mozilla Firefox )
spacial tnx ; ( m.polat, twitter.. dün aksam sinirden hatırlamıyorum beyler :D kim vardıysa hepinize tesekkür ederim. )
ayrıca oc'lar 5 döllar para istiyo yayınlamak için o da güzel.. bu ilk eklenti calısmamdı chrome icin ve sondu.
bundan sonra burda yayınlarım olur biter amk.
neyse link için ;
Facebook Hızlı Mesaj Silme scripti ( Google Chrome )
kaynak göstermeden kullanmayın :O
( mega.co indirme gecmisini göstermiyo diye dosya.tc aldım )
ayrıca bunu nasıl kullanıcaz diyenleriniz olabilir ;
Geliştirici moduna tıklayın ;
bunları yaptıktan sonra, facebook mesajlar bölümünüze gidin abicim..
ordan da direkt olarak söyle bisiy cıkar ;
yönergeleri takip edin sildirin..
-
denemek lazım
-
Sahin kim lan :D
-
şahin işte :F
-
Hatun dusuruyon demi :D
Hepsinede yetisemedin tabi hizli mesaj yazma filan :F
-
-
-
kullanacam popi eline sağlık <3
-
Çalışıyor beyler tecrübeyle sabit.
-
% 100 çalışıyor yalnız kafama takılan şu oldu dayı normal mesaj kutusundaki mesajları silmede bi hayli zorlandı bir defa da kimi zaman 4 mesaj silerken başka bi seferde 15 mesaj sildi random mu siliyo bir de diğer mesaj kutuusndaki mesajları silerken normal mesajlara göre süper ötesi hızlı siliyor 3 dakika gibi bi sürede bunları temizledi
-
akşam bakalım :D