Facebook İle İlgili Bir Sorun. Mavi Facebook Şeridi Kayboldu.
-
Hocalar tam işaretlediğim yerde olması geren mavi facebook şeriti kaybolmuş BABAMIN hesabında :)) Zückerberg'e neyse parası verelim düzelt şunu diyecekmiş babam. Durumla ilgili fıkrayı ikinci mesajımda paylaşacağım. Ne yaptıysam olmadı, o hesap ayarları çıkış filan butonları kayboldu ve geri getiremiyorum. Tarayıcıdan yada bilgisiyardan kaynaklı olmadığını düşünüyorum farklı farklı cihazlarda farklı hesaplarla denedim sadece bu hesapta böyle bir sorunla karşılaştım.
-
Temel hayatında ilk kez otele gider. Çok sıkışmış fakat klozeti bilmediği için bütün odayı aramış taramış tuvalet bulamamış. Mecburen çorabını çıkartıp içine sıçmış :). Bundan kurtulmak için pencereyi açmış çorabı sallamış, sallamış.. Tam fırlatacakken elinden kaymış ve Tavana yapışmış.
(Gelelim konuyla ilgili kısma)
Hemen kat görevlisini çağıran temel demiş ki sana 100$ vereyim, burayı kimseye çaktırmadan temizle.
Kat görevlisi şöyle bir tavana bakar, tutamaz kendini ve içindekileri söyler.
"Abi ben sana 200$ vereyim sen tavana nasıl sıçtığını anlat bana"
mfatihbodur tarafından 25/Oca/13 13:33 tarihinde düzenlenmiştir -
Arada benim hesabımda da oluyor ama sonrasında kendiliğinden düzeliyor.
-
Arkadaşlar acil bi yardım lazım.Neden böyle oldu çözümü nedir?
-
Facebook sürekli geliştirilen bir sistem bunu düşünürseniz muhtemelen oralarda değişiklik yapıyorlardır oyüzden kaybolmuştur.
-
-
şu an herkeste böyle mi _?
-
aynı sorun bendede var tam konu açıcaktım zaten açılmış konu bu sabah oldu arkadaş listemde gözükmüyor ayrıca 0 arkadasım var gbi gözüküyor ama duvarımdaki son iletilerden tıklayınca resimlerini falan görebiliyorum arkadaslarımın.
-
bende normal..
-
-
konunun tam olarak aciliyetini anlamadım hocam nasıl bir facebook bağımlılığıdır bu..