Facebook, Projeyi Kabul Etmelimiyim ?
-
Arkadaşlar öncelikle teklifin geldiği yer http://www.gamersbook.com
Benim sayfam http://www.facebook.com/Defense0fTheAncients
Öncelikle bildiğiniz gibi dota, milyonlarca oyuncuya sahip warcraft oyunun mapı ve şuanda en büyük dota iletişim amacı benim elimde.
gamersbook.com dota 2 turnuvası düzenliyor ve benden iletişim aracı olmamı istiyor. Adamların birsürü sponsoru var turnuvada bunları dağıtacak kadar;
50 x DOTA 2 Beta Keys
8 x DOTA 2 Couriers (Enduring War Dog, Trusty Mountain Yak,
Fearless Badger, Stumpy - Nature's Attendant, Mighty Boar, Morok's
Mechanical Mediary, Speed Demon, Skip the Delivery Frog)
3 x Razer Naga Hex mouses
3 x GeForce GTX 660 N660 TwinFrozr 2GD5/OC
İşe tereddütlü bakmamın sebebi sitenin bana hiçbirşey önermemesi, arkadaş, partner olmamı istiyolar. Amaçları bir turnuva düzenleyip kendilerini göstermek
ve bu şekilde turnuvaları büyütmek ilerde para ile turnuva düzenlemek vs. Bişey önermiyorlar çünkü söylediklerine göre kendilede bişey kazanmıyorlar.
İlk düzenlenecek turnuvalar için oyuncu bulmamı ve ortak olmamı öneriyolar. İlk bakışta güven vermiyor ama adamla 3 saate yakın konustum ve baya bi destekcileri var
Fan sayfamdan reklam yapmamı sitelerine kullanıcı cekmemi istiyolar veya bunun gibi bişey, söylediklerine göre partner olacak ama ?
Web siteleri;
http://www.gamersbook.com/scene/news/dota-2-nvidia-geforce-gtx-660-and-razer-naga-hex-giveaway/ -
hocam bir karşılığı olmalı diyorum, böyle büyük ve geniş bir aracı sayfan var madem elbette meyvesini koparmalısın. yanaşsaydın biraz benim kazancım ne olacak diye soraydın?
-
Hacım en azından bir razer'da sen talep et. İşinize gelirse de. Ne kaybedersin ki ?
-
Hocam onlar kolay diyor, bidahaki seride razer göndericek, beta key falan.
manhyak tarafından 18/Eki/12 20:12 tarihinde düzenlenmiştir
Ve tabiyki benim kazancım ne olcak diye sordum. Adam şuan için bişey söyleyemem çünkü bende kazanmıyorum diyor. Nezaman bizde para kazanmak için turnuva düzenlersek sende para kazancaksın diyor. Bakalım reklamlarını yaptım nasıl olcak görelim -
anlaşılan kabul etmişsin :D sayfayı beğendim katkımız olsun
-
İlk mesajında verdiğin siteye girince eset ötüyor.
-
Herşey olurda böyle büyük bir topluluk elindeyken bedava reklam olmaz.
Karşılığında mutlaka birşey alman gerekir. Onların kazanmaması seni bağlamaz. Sen her şekilde kazanmalısın. iyi düşün.
Bu adamlar sana hiçbirşey vermeden reklamı sıfır maliyetle yaptırıp daha sonra senin sayfanın üyelerine zarar verecek faaliyetler ( dolandırma vs..) gerçekleştirirse reklamı yapan sen olacağın için seni muhatap olarak göreceklerdir....
Bilmem anlatabildimmi...
-
opusdei bunu yazdı
Herşey olurda böyle büyük bir topluluk elindeyken bedava reklam olmaz.
Karşılığında mutlaka birşey alman gerekir. Onların kazanmaması seni bağlamaz. Sen her şekilde kazanmalısın. iyi düşün.
Bu adamlar sana hiçbirşey vermeden reklamı sıfır maliyetle yaptırıp daha sonra senin sayfanın üyelerine zarar verecek faaliyetler ( dolandırma vs..) gerçekleştirirse reklamı yapan sen olacağın için seni muhatap olarak göreceklerdir....
Bilmem anlatabildimmi...
GÜZEL AÇIKLAMA...
-
coLin bunu yazdı
İlk mesajında verdiğin siteye girince eset ötüyor.
hangi linkde verdi bu hatayı ? bildiriyim
-
Hocam bu sayfayı nasıl şişirdin boyle ya :D
-
suhatuna bunu yazdı
Hocam bu sayfayı nasıl şişirdin boyle ya :D
Hacı sen niye bütün konulara girip konu saptırıyosun ya ? Demiyim demiyim dedim de.