folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Facebook Sorunlumudur Nedir

Facebook Sorunlumudur Nedir

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

YasamaK bunu yazdı:
    -----------------------------

HoLyCat bunu yazdı:

Bazi duyumlarima Gore Apps den Bagli olan hesaplar ile reklam atildigi zaman kullanici tekrar login uyarisi geliyor. Bu sebebten dolayi apps leri kontrol edin dedim.. oto reklam Auto like olaylari Kullaniciya tekrar login ettiriyor.. Bilgin olsun. 

hmm beğendiğim tüm sayfaları kaldırdım sadece poker var bunlarda yapıyorsa bunlarıda kaldırim ozaman

Bilinen ünlü Apps lerden Zarar gelmez :) biraz Takil bakalim sorun olucakmi . :)

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

HoLyCat bunu yazdı:

YasamaK bunu yazdı:

HoLyCat bunu yazdı:

Bazi duyumlarima Gore Apps den Bagli olan hesaplar ile reklam atildigi zaman kullanici tekrar login uyarisi geliyor. Bu sebebten dolayi apps leri kontrol edin dedim.. oto reklam Auto like olaylari Kullaniciya tekrar login ettiriyor.. Bilgin olsun. 

hmm beğendiğim tüm sayfaları kaldırdım sadece poker var bunlarda yapıyorsa bunlarıda kaldırim ozaman

Bilinen ünlü Apps lerden Zarar gelmez :) biraz Takil bakalim sorun olucakmi . :)

tamam üstadım eyvallah

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
Toplam Hit: 1499 Toplam Mesaj: 13