Fileserve | En Fazla Kazandıran, Ödeme Garantili Dosya Yükleme Sitesi
-
yarın oburgun lazım olur azcık ugrasırım
-
torrentten al fileserve a ver :D hocalar anlamadığım bi nokta var mesela ben buna 200 mb lık iki tane dosya yükledim.biri 500 diğeri 500 çekiliyo böylece 1000 e ulamış oluyom mu yoksa diğer 500 leride tamamlamak zorundamıyım ?
-
1000 e ulaşmış olursun. her dosya 1000 olcak die bişey yok.
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------
1000 e ulaşmış olursun. her dosya 1000 olcak die bişey yok.
-----------------------------ha iyi o zaman uploada başlıyom :D
-
Stifler bunu yazdı:
Premium download hızı 100mbit bağlantıda 700kb/sn'yi geçmiyor. İyi para veriyor alabilir ama kesinlikle download konusunda başarılı değil.
-----------------------------eğer gerçekten herkeste bu hız görülüyor ise talep edilmez..
ama son zamanlarda bende upload işine girmeyi düsünüyorum..hotfile iyi güzel ama rütbe sistemi yakıyor :) adam çöp dosya istemiyor..
fileserve ise ne kadar istersen o kadar yükle..ben belki 10 bin link yüklerim :) hotfile öyle yüklesem en alt rütbeden para alirim :D
ama burda oyle olmaz :)
-
silinen linkleri haber verme sistemi bunlardada varmı acep kullanan mürid varsa hotfile ile karşılaştırmalı bir şeyşer yazabilirmi?
-
zeyrekli bunu yazdı:
silinen linkleri haber verme sistemi bunlardada varmı acep kullanan mürid varsa hotfile ile karşılaştırmalı bir şeyşer yazabilirmi?
-----------------------------silinen linklerin silindiginden haberin oluyor..
eger cok ayrinti istiyorsan r10'dan takip et..bayagi bir soylenen sey var :)
http://www.r10.net/internetten-para-kazanma-sanati/638598-fileserve-yuksek-kazancli-odeme-garantili-dosya-yukleme-sitesi-112.html