folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hesaplar / Üyelikler
linefolder Fileserve | En Fazla Kazandıran, Ödeme Garantili Dosya Yükleme Sitesi

Fileserve | En Fazla Kazandıran, Ödeme Garantili Dosya Yükleme Sitesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    napnapp
    napnapp's avatar
    Erkek

yarın oburgun lazım olur azcık ugrasırım

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

torrentten al fileserve a ver :D hocalar anlamadığım bi nokta var mesela ben buna 200 mb lık iki tane dosya yükledim.biri 500 diğeri 500 çekiliyo böylece 1000 e ulamış oluyom mu yoksa diğer 500 leride tamamlamak zorundamıyım ?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

1000 e ulaşmış olursun. her dosya 1000 olcak die bişey yok.

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

FOXXLY bunu yazdı:
    -----------------------------

1000 e ulaşmış olursun. her dosya 1000 olcak die bişey yok.

ha iyi o zaman uploada başlıyom :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

Stifler bunu yazdı:

Premium download hızı 100mbit bağlantıda 700kb/sn'yi geçmiyor. İyi para veriyor alabilir ama kesinlikle download konusunda başarılı değil.

eğer gerçekten herkeste bu hız görülüyor ise talep edilmez..

ama son zamanlarda bende upload işine girmeyi düsünüyorum..hotfile iyi güzel ama rütbe sistemi yakıyor :) adam çöp dosya istemiyor..

fileserve ise ne kadar istersen o kadar yükle..ben belki 10 bin link yüklerim :) hotfile öyle yüklesem en alt rütbeden para alirim :D

ama burda oyle olmaz :)

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Erkek

silinen linkleri haber verme sistemi bunlardada varmı acep kullanan mürid varsa hotfile ile karşılaştırmalı bir şeyşer yazabilirmi?

Bilmem kaç bin (artık bilmiyorum) özgün makale referansı ile makale yazarlığı.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

zeyrekli bunu yazdı:

silinen linkleri haber verme sistemi bunlardada varmı acep kullanan mürid varsa hotfile ile karşılaştırmalı bir şeyşer yazabilirmi?

silinen linklerin silindiginden haberin oluyor..

eger cok ayrinti istiyorsan r10'dan takip et..bayagi bir soylenen sey var :)

http://www.r10.net/internetten-para-kazanma-sanati/638598-fileserve-yuksek-kazancli-odeme-garantili-dosya-yukleme-sitesi-112.html

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
Toplam Hit: 2859 Toplam Mesaj: 18