Film Dizi İçin Tablet Önerisi
-
Genel olarak film dizi için kullanacağım. Bütçe 10-12 K ne tavsiye edersiniz?
Honor Pad 9
Redmi Pad Pro
Bİraz araştırdım bunları buldum ama net karar vermedim.
Xiaomi Pad 6 var ekranı 144 Hz ama fiyatı biraz fazla
-
Aynı işlem için bende bakınıyorum. Bana ekran 10" üstü olsa kâfi. Minimum bütçe max ekran benim isteğim. Takipteyim.
-
REZ
İhlas senetle veriyor onu alim mi ln?
Guzel gozukuyor ozellikleri, klavyeli falan
-
Huawei Matepad Papermatte edition satabilirim :)
-
Google Muhabbeti olmasa direkt alırım
-
x SHaDeWRoX bunu yazdı
Honor Pad 9
Redmi Pad Pro
aynı iki cihaz arasında kalmış biri olarak redmi pad pro aldım memnunum. benzer şekilde film müzik vs için aldım. huaweinin cihazlar daha iyi ama google mevzusundan dediğin gibi elemiştim ben de.
-
x sir bunu yazdıx SHaDeWRoX bunu yazdı
Honor Pad 9
Redmi Pad Pro
aynı iki cihaz arasında kalmış biri olarak redmi pad pro aldım memnunum. benzer şekilde film müzik vs için aldım. huaweinin cihazlar daha iyi ama google mevzusundan dediğin gibi elemiştim ben de.
Kılıf aldın mı hocam bide ses kalitesi nasıl honor da 8 Hopaelör var kılıfıyla geliyor bunda 4 hoparlör var ek kılıf alcaz
-
3 yıl önce en ucuz olan ipadi almıştım hala onu kullanıyorum, şarj süresi falan baya iyi gidiyor. İleride satma fikri vs de olacaksa ipad al bence. Satışı kolay ayrıca kolay kolay bozulabilecek cihaz değil ipad ailesi.
-
Redmi Pad almistim hocam, sadece dizi film spotifyicin kullaniyorum tavsiye ederim
-
Kaç kuruş?
-
AbiHUAWEI MatePad 11.5 PaperMatte Edition – 8+256 GB + HUAWEI MatePad 11.5 PaperMatte Klavye + HUAWEI M-Pencil Paket - Beyaz, 11 bine bırakıyorum, ürünün daha +2 yıl garantisi mevcut, neredeyse hiç kullanılmadı valideye almıştım ama telefona alışık olduğu için tableti eline hiç almıyor