Film Jenerik Müziğimiz
-
flimin konusu sanırım duygusal ve dram fon müziğinden alnadığım kafar ile, tek kelime ile süper olmus
-
bigpower bunu yazdı:
-----------------------------
Silent_King bunu yazdı:
bigpower bunu yazdı:
-----------------------------Silent_King bunu yazdı:
hacı başvurular bittimi bizde katılalım yarışmaya konusu ne.. yani nasıl bir film olmalı kaç dakka olmalı felan filan... :))
ben şimdi söylersem yeni bi rakibimiz daha olcak :D senin tarzında değil hocam yarışma , eğitici öğretici olmak zorunda, kısacası sen katılma :D
-----------------------------hacı şöyle düşün. 2 ekip olursa kazanma şansı yükselir. sen kazanırsan hepsi senin olsun ben kazanırsam kırışalım :)) ayrıca ben süper dram tarzında film çekerim. kendi hayatımı senaryo olarak yazsam oscara aday olur filmim :)) sen adresi ver gerisine garışma hocaa :))
filmde öğretmekten kasıt ne yapmaması gerektiklerini gösteren bi film olur...
Oğlum ya adresi verirsin yada senaryonuzu nete sızdırırım. senaryonuzu biliyorum :)
senaryoyu ben bile bilmiyorum , sen nerden bilicen :D ayrıca beni tehdit etme senin zararına olur :D unutma biz ortak sayılırız , önünü keserim :D
harbi ne diyon babofilms.com adresine bi göz at... adamlar tam bizim projeyi hayata gecirmiş ama dediğim gibi seo da iyi değiller. yeterli tanıtım yapamamışlar. site pek bilinmiyor. Murat Özbey le bi ortak çalışmam olmuştu elemanı ordan tanıyorum sitenin sahibi... siteyi yapacaksan bundan dahada geniş yelpazeli olması gerek. ben sen filmle uğrasıyosun diye bekliyorum. meşgulsun diye. bu sırada bende kısa film çekeyim diyorum hazırlıklar bitmek üzere... bu site işine ne diyorsun hala -
Silent_King bunu yazdı:
bigpower bunu yazdı:
Silent_King bunu yazdı:
bigpower bunu yazdı:
hacı başvurular bittimi bizde katılalım yarışmaya konusu ne.. yani nasıl bir film olmalı kaç dakka olmalı felan filan... :))
ben şimdi söylersem yeni bi rakibimiz daha olcak :D senin tarzında değil hocam yarışma , eğitici öğretici olmak zorunda, kısacası sen katılma :D
-----------------------------hacı şöyle düşün. 2 ekip olursa kazanma şansı yükselir. sen kazanırsan hepsi senin olsun ben kazanırsam kırışalım :)) ayrıca ben süper dram tarzında film çekerim. kendi hayatımı senaryo olarak yazsam oscara aday olur filmim :)) sen adresi ver gerisine garışma hocaa :))
Oğlum ya adresi verirsin yada senaryonuzu nete sızdırırım. senaryonuzu biliyorum :)
senaryoyu ben bile bilmiyorum , sen nerden bilicen :D ayrıca beni tehdit etme senin zararına olur :D unutma biz ortak sayılırız , önünü keserim :D
harbi ne diyon babofilms.com adresine bi göz at... adamlar tam bizim projeyi hayata gecirmiş ama dediğim gibi seo da iyi değiller. yeterli tanıtım yapamamışlar. site pek bilinmiyor. Murat Özbey le bi ortak çalışmam olmuştu elemanı ordan tanıyorum sitenin sahibi... siteyi yapacaksan bundan dahada geniş yelpazeli olması gerek. ben sen filmle uğrasıyosun diye bekliyorum. meşgulsun diye. bu sırada bende kısa film çekeyim diyorum hazırlıklar bitmek üzere... bu site işine ne diyorsun hala
hocam sen aç siteyi ben film bitince katılırım siteye , benim maddi bi beklentim yok o siteden sadece kendi reklamımı yapıcam sonra kendi sitemi açıcam :D Andrew gibi -
bigpower bunu yazdı:
Silent_King bunu yazdı:
bigpower bunu yazdı:
Silent_King bunu yazdı:
bigpower bunu yazdı:
harbi ne diyon babofilms.com adresine bi göz at... adamlar tam bizim projeyi hayata gecirmiş ama dediğim gibi seo da iyi değiller. yeterli tanıtım yapamamışlar. site pek bilinmiyor. Murat Özbey le bi ortak çalışmam olmuştu elemanı ordan tanıyorum sitenin sahibi... siteyi yapacaksan bundan dahada geniş yelpazeli olması gerek. ben sen filmle uğrasıyosun diye bekliyorum. meşgulsun diye. bu sırada bende kısa film çekeyim diyorum hazırlıklar bitmek üzere... bu site işine ne diyorsun hala
hocam sen aç siteyi ben film bitince katılırım siteye , benim maddi bi beklentim yok o siteden sadece kendi reklamımı yapıcam sonra kendi sitemi açıcam :D Andrew gibi
hacı beraber bi site açarız projeler gercekleştiririz belki filmler bile yaparız. sonra ben seni tanımıyom deyip kendi yoluna gidersen, beni bu projede yalnız bırakırsan başına gecmeyeyim bu işin. Yok aga öyle olurmu anca beraber ganca beraber ben kendi sitemi açsamda hep yanındayım siteyi beraber ayakta tutup yöneteceğiz dersen açayım... ne diyorsun ? -
bigpower bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
cıks
?
-----------------------------Olmamış demek :D
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
bigpower bunu yazdı: