Final Dershanesi Kadıköy Şubesi Hakkında
-
abi merkez binada tarikattan kimse varmı ?
bugün ilk günümdü herkes tikky acaip bunalıma girdim nası geççek 1 sene die :)
varsa tanışalım kaynaşalım yoksa ben dershaneden ayrılıom aq :D -
:)) bole durumlarda kendimi pich gibi hissederim bende allah kolaylik versin sana koka:)
-
bakırköy şubesindeyim a.q :)
keşke orada olsam :) -
keşke aq :(
-
bende geçen sene finale gidiyodum kendini zengin gibi gören piçler wardı orda 1 tanesiyle kavga ettim bi de 2 kere fiş çaldım gene atamadılar..
-
ben de evdeyim çaırsaydın ben de gelmeseydim :)
-
aq kimse çıkmadı iimi nese ayrılıom dersaneden duramam o kadar tikkynin arasında
-
gecen sene finaldeydim bahariyede ama bu sene merkeze almıslar 1sene once gelseydin kaynasırdık :P hocaları iidir ama sırf tikky var diye dershane yi brakma tarih hocaları beni severdi gerisini bosver ilgilenmiyodum ztn..eger tarihe sedat,mustafa cografya yada ertan,aykan geliosa yaşadın demektir 10numara hocalar kıymetlerini bil =)
-
yaw mubarek güllük gülüstanlık iş yürümez biraz canın sıkılacak biraz üşeneceksinki başarıy ulaşasın. yok duramam diyorsan daha kaliteli dershaneler var oralara git. ama şunu unutma başkalarının tecrübelerini tecrübe ederek öğrenmek en büyük ahmaklıktır. çevrendeki yaşamış görmüşlerin sözlerini dikkate al bu uzun maratonda sana başarılar dilerim.
-
merkez derken neresi abü orası, nezih kitabevinin sokağındaki mi rekse yakın olan yer mi?
-
fistan galiba bahariye diolar şifa hastanesinin ordaki abü
Toplam Hit: 9533 Toplam Mesaj: 43