folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Firma Rakip Site Google Sabote

Firma Rakip Site Google Sabote

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Erkek

ne yapıyor nasıl yapıyor anlamıyorum ama sitenin bu konularda en puşt elemanlarından bir tanesi. Yapılan iş etik mi ? değil. Peki etik olması onemli mi ? O da değil. 
    TBTlilere hic yamuk yapmış mıdır bilmiyorum ama daha onceki gonderilerini , konularını devamlı takip ediyorum. Ara sıra tutarsızlıkları oluyor , ince bir ipte yürüyor , bazen ne olabileceğini sanıyorum kendiside tahmin edemiyor. Tutarsızlıklarını buna bağlıyorum. 

Aşağıda morena'nın bişeyleri bızıkladığının kanıtları. 

Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Erkek

"Bedava sikiş izleme keyfini en iyi yaşayın" nedir lan.... Dedesiyle ilgili ensest seks hikayelerini foruma atan elemandan sonra en absurt ve komik bulduğum olay :))) 

italyan tarafından 21/Oca/18 10:00 tarihinde düzenlenmiştir

Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morena
    morena's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    italyan bunu yazdı

"Bedava sikiş izleme keyfini en iyi yaşayın" nedir lan.... Dedesiyle ilgili ensest seks hikayelerini foruma atan elemandan sonra en absurt ve komik bulduğum olay :))) 

:D

Best Quality
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    herlocksholmes
    herlocksholmes's avatar
    Erkek

basliklar da cuk oturmus :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morena
    morena's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    herlocksholmes bunu yazdı

basliklar da cuk oturmus :)

direk anasayfasının title ına kasıldığı için url lerde değişiklik olmamış ama single.php üzerinden yürüdüğünde hiç olmayan urller çıkartıyor mantıklı bi taktik.

Best Quality
Toplam Hit: 3952 Toplam Mesaj: 26
google sabote