Flash Oyunlardaki Kasma Sorunu
-
selam müridler
i5 işlemci 4gb ram 1gb ekran kartı olan bi notebookum var. ben bu aletle zamanında hiç takılma donma kasılma sorunu olmadan cod falan oynadım.
sorunum ise flash oyun(poker) 1 sekme açtığımda sorun yok ama 2. sekme açtığımda acayip derecede kasıyo. bu makineyle cod oynuyodum şimdi 2 sekme flash oyun oynayamıyorum. eskiden oynuyodum ama şimdi sorun ne anlayamadım. normal bi durum mu sizce ?
sorunum tarayıcıyla ilgili değil buna eminim. çünkü bütün tarayıcıları değişik kombinlerle denedim ama hala aynı. flash playerla alakalı olmadığına da eminim. tarayıcılar entegre grafik işlemciyle çalışıyodu onu da değiştirip nvdiayi denedim yine olmadı. hatta renk kalitesini bile 16bit yaptım hala aynı. tahminim zaten işlemciyle hatta fanıyla alakalı. işlemci sıcaklığı sizce çok mu yüksek. bundan 1 ay önce de işlemci fanını falan temizlemiştim. acaba işlemci fanı artık eskisi gibi çalışamıyo mu ? ya da daha iyi bi işlemci fanı düşürebilir mi bu sıcaklığı.
oyun açıkken ram ve işlemci değerleri bunlar. sizce bu problemi nasıl aşarım ben?
-
En son ne zaman termal macun sürdün
?
Hiç?
-
söylemeyi unutmuşum. temizledikten sonra termal macun da sürmüştüm.
-
İnternet tarayıcısından olabilir başka bir tarayıcı ile denedin mi hocam?
-
Adblock da yoğun javascript içeren sayfaları kastırabiliyo
-
-
tarayıcıyı harici ekran kartı ile çalıştır
-
onu da denedim hala aynı problem devam ediyo
-
O zaman bi format iyi gelir :D
-
format atıp temizlemiştim zaten :) 1 ay falan oldu.
-
85 derece sana fazla gelmiyo mu şimdi hocam? ben 40 dereceyi görünce köklüyom fanları :D