Flutter Gradle Hatası
-
x Realseyler bunu yazdıx Daemond bunu yazdıx Realseyler bunu yazdı
İki aydir java calisiyorum birakayim şimdi. :)
Temelerini öğrendim gibi ama swinge henuz gecmedim gecemiyorum zor gibi..Ben bir tane dil öğreneyim de ne olursa olsun yeterki ulan bende şu dili biliyorum diyeyim olmeden once.
Ne önerirsiniz...
Html bir programla dilidir hemen öğrenebilirsiniz
Html de donguler yok gercek bir dil degil bir dile benzemediği icin python bile ögrenmek istemiyorum. :)
Java olmali her değiskenin tipini belirtmeli her kod satirin bitimi belli olmali. Kod bloklari siniri belli olmali. :)
Cesese öğren o zaman hacım
-
x Daemond bunu yazdıx Realseyler bunu yazdıx Daemond bunu yazdıx Realseyler bunu yazdı
İki aydir java calisiyorum birakayim şimdi. :)
Temelerini öğrendim gibi ama swinge henuz gecmedim gecemiyorum zor gibi..Ben bir tane dil öğreneyim de ne olursa olsun yeterki ulan bende şu dili biliyorum diyeyim olmeden once.
Ne önerirsiniz...
Html bir programla dilidir hemen öğrenebilirsiniz
Html de donguler yok gercek bir dil degil bir dile benzemediği icin python bile ögrenmek istemiyorum. :)
Java olmali her değiskenin tipini belirtmeli her kod satirin bitimi belli olmali. Kod bloklari siniri belli olmali. :)
Cesese öğren o zaman hacım
Yiğinla öğrenilecek şeyler var gecenlerde bir udem arsivi paylaşildi yüzlerce eğitim var insan birseye odaklanmakta zorlaniyor. Bu yüzden bir dile odaklanmisim degistirmesem daha iyi olabilir.