Fotoğraf Makinesi Önerisi
-
Arkadaşlar hanıma hediye alacağım 750-800 lira limitim var sıfır, kullanışlı, iş görecek sağlam bir fotoğraf makinesi almayı düşünüyorum ne önerirsiniz?
Ben bir kaç model araştırdım ama Nikon Coolpix L820 kafama yatar gibi oldu sizinde önerilerinizi bekliyorum.
-
Banada lazım ama en az 1080p çekecek 1 kamera, mimimum fiyatlar nedir ?
Vede bende 1 tane Lumix 12x F bilmem kaç var o satılır mı ?
Yada GoPro tarzı bir şeymi alsam bilemedim. -
750 800 TL ödeneğin var ise shutter sayısına dikkat ederek güzel bir 2. el dslr cihaz alabilirsin , istanbuldaysan hayyam a ve doğubank'a bir göz at
-
maalesef hocam istanbulda değilim ayrıca çok gezme şansımda yok
-
canon sx40 bak hocam
-
updullah... belki görmeyen vardır.
-
fujifilm hs 25-hs30 serisini deneyebilirsiniz kusursuz
-
nikon 9300.. çok süper bir kamera kendim kullanıyorum.
-
hocam fotoğraf makinası olayı evren gibi çeşitler fiyatlar ne istediğindir yani 750-800 lira olmasından ziyada ne istediğindir slr like diye adlandırılan makineler bizler tarafından sadece övülürler ama teknik olarak ne olduğunu tam olarak açıklanmaz
fuji hs 30 40 25 vs vs bu segment makineler slr like dır bana sorarsan ise çok fazla para bağlannmaması (max 450 tl) gereken mercimek kadar sensörlü kompakt makineden farkı olmayan gereksizde diyebileceğim bir makinedir ve senin verebileceğin rakam 750-800 se dslr al kesinlikle canon 1100 d bak 2. el makinelerde bakabilirsin pentax k-r olabilir (lens yönünden kısır olsada)
tavsiyem kesinlikle dslr
-
sunyy2003 bunu yazdı
hocam fotoğraf makinası olayı evren gibi çeşitler fiyatlar ne istediğindir yani 750-800 lira olmasından ziyada ne istediğindir slr like diye adlandırılan makineler bizler tarafından sadece övülürler ama teknik olarak ne olduğunu tam olarak açıklanmaz
fuji hs 30 40 25 vs vs bu segment makineler slr like dır bana sorarsan ise çok fazla para bağlannmaması (max 450 tl) gereken mercimek kadar sensörlü kompakt makineden farkı olmayan gereksizde diyebileceğim bir makinedir ve senin verebileceğin rakam 750-800 se dslr al kesinlikle canon 1100 d bak 2. el makinelerde bakabilirsin pentax k-r olabilir (lens yönünden kısır olsada)
tavsiyem kesinlikle dslr
Ben katilmiyorum dslr konusuna cunku onu kullanmak sade objektifi cevirip deklansore basmak degildir yeri grldiginde iso ayari yapabilmek yeri geldiginde fokuslamayi ayarlayabilmektir kullanmayi bilmeyen icin buyuk eziyet olur aynali fotomakinalari. Bence lesi sabit ve otomatik bi cihaz almasi cok cok daha mantikli. Tabi birde bu makina ne amacla kullanilacak vatandas eger foto cekmeye merakli biriyse ucuz dslr mantikli ama alip tatilden tatile cok ozel gunlerde kullanilacaksa hic girmemek mantikli aynali makinalara.
-
Samsung Galaxy Camera
http://www.samsung.com/tr/microsite/galaxycamera/specifications.html