Fotoğrafçılıkla Uğraşan Baksın Lütfen

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

ben CROP kullanıyom genelde.. :)

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

çektiğim fotoğrafa efekt vermem bende pek

hdr olayındada

raw çekimler ve camera raw 7.0 da bir iki ayar bızıklayarak hdr efektini tek kare ile elde edebiliyorsun 

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LinkinMeTiN
    LinkinMeTiN's avatar
    Erkek
    wert bunu yazdı

çektiğim fotoğrafa efekt vermem bende pek

hdr olayındada

raw çekimler ve camera raw 7.0 da bir iki ayar bızıklayarak hdr efektini tek kare ile elde edebiliyorsun 

raw çekim foto makinasının özelliği mi ? 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

fotorafçılıkla uğraşmayan mı var bu devirde , tam teşekküllü kameraman gibi geziyor türk ahalisi 

herşeyin bir şeyi vardır
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opensource2009
    opensource2009's avatar
    Erkek
    xzxz bunu yazdı

fotorafçılıkla uğraşmayan mı var bu devirde , tam teşekküllü kameraman gibi geziyor türk ahalisi 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek

Her işin bokunu çıkarmakta üstümüze yok. 1500 TL'ye makine alıp işten anlamayan insanların en önemli anı olan düğün fotoğraflarını berbat ediyorlar. Hem de 1 kuruş giderleri olmadan.

Grafikle ilgili warez siteleri bar bir sürü oralarda action paketleri, hdr programları oluyor genelde. hdr'ı en iyi şekilde makineyi oynatmadan açık orta koyu şeklinde 3 kare çekerek yapabilirsin. Bu imkanın yoksa fotoğrafı aç biraz rengini açıp kaydet bir de koyultup kaydet bu üçü ile dene. Ek olarak tek fotoğraftan da yapabilirsin.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LinkinMeTiN
    LinkinMeTiN's avatar
    Erkek
    DarkSkull bunu yazdı

Her işin bokunu çıkarmakta üstümüze yok. 1500 TL'ye makine alıp işten anlamayan insanların en önemli anı olan düğün fotoğraflarını berbat ediyorlar. Hem de 1 kuruş giderleri olmadan.

Grafikle ilgili warez siteleri bar bir sürü oralarda action paketleri, hdr programları oluyor genelde. hdr'ı en iyi şekilde makineyi oynatmadan açık orta koyu şeklinde 3 kare çekerek yapabilirsin. Bu imkanın yoksa fotoğrafı aç biraz rengini açıp kaydet bir de koyultup kaydet bu üçü ile dene. Ek olarak tek fotoğraftan da yapabilirsin.

+1000

Toplam Hit: 1816 Toplam Mesaj: 18