Fransa, Japonya Ve Türkiye Demir Yollarının Nacizane Hızlı Tren Çalışmaları :)
-
Hızlı Tren (Japonya-Fransa ve Türkiye) :)
evet sayın müritler ben baya güldüm. bence mükemmel ötesi çalışma azminin bi özeti galiba bu :)
http://forum.shiftdelete.net/komik-video/83641-hizli-tren-japonya-fransa-turkiye.html
-
türkiye ab ye girince olur:)
-
artık millet feys vidyolarını paylaşır oldu mk :|
-
Her fırsatta ülkeyi aşağılama girişimi,her fırsatta buna şakşakçılık..
Orada sanki hiç arıza olmuyor,onlar sanki hep mükkemmel..
Erzincan-Kemah'a gelin ve tren yolunu görün,TCDD'nin işçilerinin,mühendislerinin o daracık yerde nasıl harikalar yarattığını,kazma-kürekle kaç tane tünel inşa ettiğini ve tüm bunların sadece 2400 nüfuslu bir ilçeye hizmet götürülmek için yapıldığını görün..
Ama siz sadece gülün videonun altına da "ehuehe çok komik lann" diye yorum girin.
Bu Devlet,büyük devlet,o devletlerin başında dağa-taşa" milyar dolarlar gömdürten Terör belası yok.Tabi ki yatırımları bizden daha hızlı olacak.
-
uhhhh yarıldım a.q :D
-
karatahta bunu yazdı:
-----------------------------Her fırsatta ülkeyi aşağılama girişimi,her fırsatta buna şakşakçılık..
Erzincan-Kemah'a gelin ve tren yolunu görün,TCDD'nin işçilerinin,mühendislerinin o daracık yerde nasıl harikalar yarattığını,kazma-kürekle kaç tane tünel inşa ettiğini ve tüm bunların sadece 2400 nüfuslu bir ilçeye hizmet götürülmek için yapıldığını görün..
Ama siz sadece gülün videonun altına da "ehuehe çok komik lann" diye yorum girin.
Bu Devlet,büyük devlet,o devletlerin başında dağa-taşa" milyar dolarlar gömdürten Terör belası yok.Tabi ki yatırımları bizden daha hızlı olacak.
-----------------------------
terör belası yok dediğin devletler yakın zamanda birisi (Japonya ) atom bombası gibi bi belayla başa çıktı , gene birisi ( Fransa ) sömürge yaptığı yerleri elinden kaybederek ekonomisini sanayisini yeniden düzenledi.. hala daha herşeye terörü bahane edip neyin çığırtkanlığını yapma gereği duyarlar hiç anlamıyorum..
Dip Not: Bu Devlet Küçük Devlet diyenmi vardıki videoda...
-
"ehuehe çok komik lann" :D
-
mobydick64 bunu yazdı:
karatahta bunu yazdı:
-----------------------------Her fırsatta ülkeyi aşağılama girişimi,her fırsatta buna şakşakçılık..
terör belası yok dediğin devletler yakın zamanda birisi (Japonya ) atom bombası gibi bi belayla başa çıktı , gene birisi ( Fransa ) sömürge yaptığı yerleri elinden kaybederek ekonomisini sanayisini yeniden düzenledi.. hala daha herşeye terörü bahane edip neyin çığırtkanlığını yapma gereği duyarlar hiç anlamıyorum..
-----------------------------mobydick64 bunu yazdı:
karatahta bunu yazdı:
-----------------------------mobydick64:Japonya 2. Dünya savaşıyla uğraşırken T.C güllük gülistanlık mıydı?1.Dünya savaşını kaybeden biz,yeni kurulan ülkede İzmir İktisat Kongresiyle ekonomiyi yeni yeni toparlayabilen gene biz değil miydik?
Son 25 seneden bahsediyorum ben,oysa sen,Japonya-Fransa bunları bunları yaşadı diyorsun,e biz yaşamadık mı?
Şu an için düşün,hangi biri 25 senedir bir belayla savaş halinde,hangisi?
Biri A.B ülkesi,biri teknolojide almış başını yürümüş,hiç düşünmüyor musunuz,terörle mücadeleye ayrılan parayla bu ülkede nice yatırımlar,kaç GAP,kaç hastahane,kaç okul,kaç üniversite yapılırdı..
Anladınız,siz,anlamışsınızdır..
-
Allah kahretsin
-
euheuh çok komik lan
yaw millet aya çıkar biz daha uydumuzu bile başkalarından kiralarız.Sonra buna bakıp "ayy yazık bizdeki teknoloji uzmanları çok iyi çalışıyor ama" dememi nasıl beklersiniz ???
Türkiye bu mu ? Bu kadar aciz bu kadar geri, bu kadar vasat mı?
Madem öyle yönetimler kötüydü- halada kötü.Madem öyle bizim milletimiz bu yönetimlere isyan etmediği için cahil..
Hey yavrum HEY... -
karatahta bunu yazdı:
-----------------------------Son 25 seneden bahsediyorum ben,oysa sen,Japonya-Fransa bunları bunları yaşadı diyorsun,e biz yaşamadık mı?
Şu an için düşün,hangi biri 25 senedir bir belayla savaş halinde,hangisi?
Biri A.B ülkesi,biri teknolojide almış başını yürümüş,hiç düşünmüyor musunuz,terörle mücadeleye ayrılan parayla bu ülkede nice yatırımlar,kaç GAP,kaç hastahane,kaç okul,kaç üniversite yapılırdı..
Anladınız,siz,anlamışsınızdır..
Futbolda komik atılan golü izlersin bu chelsea takımının bi oyuncusu tarafından atılmıştır.. veya kaçırılan gol.. komiktir.. güleriz .orada chelsea takımı küçük takım demeyiz zaten saçmada olur.. böyle bir sonuç çıkarmakta çok saçma olur.. yani bu videodaki olayla terörle mücadeleyi nasıl bağdaştırdınız hayret :)