Galatasaray Manu Maç Bileti
-
Beyler selam bir arkadaşıma söylemiştim al diye, gece satışa çıkmaz diye internete girmeyince alamadık, maç biletini nereden temin edebilirim, istanbulda değilim. 2 adet bilet almam lazım.
-
Biletler tükendi diyorlar kombine falan kiralamaya bak
-
Hoca donanımhabere konu açabilirsin bu tür şeyler için daha fazla insana ulaşmış olursun.
-
2 kombine satıyor.
hatta bi tanesini temiz bir koltukla takas edebileceğini söylemiş. başkası kapmadan yetiş.
-
Galatasarayın her maçı böyle sıkıntılı kötülemek için söylemiyorum gerçekten yanlış anlaşılmasın , gecenlerde 80 - 500 TL arası bilet olacak demişlerdi biletixde fiyatlar 120 TL.Şimdide Bilet kalmadı diyolar , nereye gitti bu biletler ?
Edit: Fenerliyim -
galatasaray deli gibi kombine satıyor. 6'da 1'i kalıyor geriye. onun da büyük kısmı gs bonus'u olanlara gidiyor. yani gidip gişelerden bilet alanlar staddaki taraftarın yüzde 1'i falan.
-
Bağırmayanı sokmasınlar şu tribüne mk sonrada cehennem cehennem diyorlar uyuz oluyorum para olsa alacam kombine mk :D
-
İstanbulda olsaydım maça giderdim ve beleşe de izlerdim. Manu'nun gaaasarayı yeneceğini düşünüyorum. Hatta buna dair kuponlar yapasım var :)
-
bilet isi cok sıkıntı. 120l ik biletlerin satısa cıkma nedeni 1er blok vardı kuzey ve güneyden onları da yönetim tarafı vs. aldı. zaten 42 bin komnine satıldı. / 2.5k manchester united tarafı aldı rakip takım tribünü. geriye 6bin bilet kaldı. bugün satışa çıkan bielt adedi 6.700 civarı.
13 dakikada bitti onlarda.. :)
bu arada, karaborsa yapana 168 saati veririrm vallahi.
bu arada volume 2, bana da bielt sormayın :D
-
Manu büyük ihtimal galatasarayı yenecek fakat sürpriz olabilir.
-
sefaozc bunu yazdı
Manu büyük ihtimal galatasarayı yenecek fakat sürpriz olabilir.
zaten 3 ihtimal var hocam, ya ilk dediğin ya süpriz deiğin ya da beraberlik :D çokta süpriz bi tahmin olmadı seninki o yüzden :d bide yeri burası değil , adam bilet için konu açmış :d