Galatasaray Manu Maç Bileti

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek

Beyler selam bir arkadaşıma söylemiştim al diye, gece satışa çıkmaz diye internete girmeyince alamadık, maç biletini nereden temin edebilirim, istanbulda değilim. 2 adet bilet almam lazım.

Hoop.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutengri
    Kutengri's avatar
    Erkek

Biletler tükendi diyorlar kombine falan kiralamaya bak

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek

Hoca donanımhabere konu açabilirsin bu tür şeyler için daha fazla insana ulaşmış olursun.

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

2 kombine satıyor.

doganyu@gmail.com

hatta bi tanesini temiz bir koltukla takas edebileceğini söylemiş. başkası kapmadan yetiş.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tolgaStain
    tolgaStain's avatar
    Erkek

Galatasarayın her maçı böyle sıkıntılı kötülemek için söylemiyorum gerçekten yanlış anlaşılmasın , gecenlerde 80 - 500 TL arası bilet olacak demişlerdi biletixde fiyatlar 120 TL.Şimdide Bilet kalmadı diyolar , nereye gitti bu biletler ?

Edit: Fenerliyim

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

galatasaray deli gibi kombine satıyor. 6'da 1'i kalıyor geriye. onun da büyük kısmı gs bonus'u olanlara gidiyor. yani gidip gişelerden bilet alanlar staddaki taraftarın yüzde 1'i falan.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek

Bağırmayanı sokmasınlar şu tribüne mk sonrada cehennem cehennem diyorlar uyuz oluyorum para olsa alacam kombine mk :D

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

İstanbulda olsaydım maça giderdim ve beleşe de izlerdim. Manu'nun gaaasarayı yeneceğini düşünüyorum. Hatta buna dair kuponlar yapasım var :)

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

bilet isi cok sıkıntı. 120l ik biletlerin satısa cıkma nedeni 1er blok vardı kuzey ve güneyden onları da yönetim tarafı vs. aldı. zaten 42 bin komnine satıldı. / 2.5k manchester united tarafı aldı rakip takım tribünü. geriye 6bin bilet kaldı. bugün satışa çıkan bielt adedi 6.700 civarı.

13 dakikada bitti onlarda.. :)

bu arada, karaborsa yapana 168 saati veririrm vallahi.

bu arada volume 2, bana da bielt sormayın :D

[22817//kaanabak]
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sefaozc
    sefaozc's avatar
    Erkek

Manu büyük ihtimal galatasarayı yenecek fakat sürpriz olabilir.

Hoşgeldin gönlümün sultanı ..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    sefaozc bunu yazdı

Manu büyük ihtimal galatasarayı yenecek fakat sürpriz olabilir.

zaten 3 ihtimal var hocam, ya ilk dediğin ya süpriz deiğin ya da beraberlik :D çokta süpriz bi tahmin olmadı seninki o yüzden :d bide yeri burası değil , adam bilet için konu açmış :d

.
Toplam Hit: 1431 Toplam Mesaj: 13