Galaxy S2 ( Güncelleme 4.0 Ve Ya Başka Versiyon )
-
@ amele2 ; tamam canım abim sağolasın (: bişi olursa pm'den rahatsız ederim.
-
her türlü yardım ederim. istersen no mu pm liyeyim takılırsan ara. susturursan başın ağrır :)
-
pm :F
-
gardaş kesinlikle tavsiye ederim bir hafta falan oldu güncelledim kies üzerinden yarım saat falan sürmüyo bile. tak bilgisayara lak güncellemeyi buluyo. root falan yapmayacaksan hiç elleme kies le güncelle.
-
BosphorusPasha bunu yazdı:
-----------------------------gardaş kesinlikle tavsiye ederim bir hafta falan oldu güncelledim kies üzerinden yarım saat falan sürmüyo bile. tak bilgisayara lak güncellemeyi buluyo. root falan yapmayacaksan hiç elleme kies le güncelle.
-----------------------------kardeşim ilk deneyimim olacak :D du bakalım bakacaz artık :|
-
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------BosphorusPasha bunu yazdı:
-----------------------------gardaş kesinlikle tavsiye ederim bir hafta falan oldu güncelledim kies üzerinden yarım saat falan sürmüyo bile. tak bilgisayara lak güncellemeyi buluyo. root falan yapmayacaksan hiç elleme kies le güncelle.
-----------------------------kardeşim ilk deneyimim olacak :D du bakalım bakacaz artık :|
-----------------------------hocam ilk deneyiminse aleti bok yoluna sürükleme sana anlatıyorum bak,
kabloyu usbye tak kies programını yükle güncelle sonra telefonu usbye bağla sana uyarı verecek telefon için gümncelleme var yapalımmı diye sen de evet falan de uyarıları dikkate al kabloyu falan çıukarma sonra yönergeleri izle birkaç tuş ve yarım saat ve ays kırem sandiviç hayırlı olsun go launcheri e yükle ohh