Game Of Thrones Conquest (Haydi Tahribat)
-
Arkadaşlar merhaba, son dönemlerde her ne kadar sitede vakit geçiremesemde GOT hayranlarını HBO ve Warnerbros'un resmi mobil oyunu olan Game Of Thrones Conquest'e davet ediyorum.
Tahribat klanını biz muridler güçlendikçe kurmayı planlıyorum, hatta moderatör veya adminlerimizden birileri de aramıza katılırsa kendileri klanımızın başına geçeceklerdir.Şu anda haritayı domine eden belli klanlar var ve tek başıma bunlara söz geçiremiyorum.
Oyunun resmi konusu bu başlıktır, oyuna katılanlar oldukça ilgili facebook grubu kurulacaktır.Şu anda en güçlü klanın altında toplanıp saldırılmama garantisiyle haberli bir şekilde devam eder, daha sonrada mapi ele geçirebiliriz.
Oyun travian tarzı bir oyundur.Başladığınızda direk sizi klanda alt kadroma alarak saldırı yememenizi sağlayacağım.
Oyundaki ismim "HOUSE BOREALIS" clan ismi ise "UNITY" toplam 100'den fazla kişiden oluşmaktadır.Ama yoğun olarak ilgi gösterirsek , oyunu tahribatça ele geçirebiliriz.
Google Play : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wb.goog.got.conquest&hl=tr
IOS: https://itunes.apple.com/tr/app/game-of-thrones-conquest/id1035712810?l=tr&mt=8
NOT:OYUNA ÜYE OLDUKTAN SONRA İSİMLERİNİZİ BAŞLIK ALTINDA YAZINIZ.İKİNCİ MESAJIMDA HEPSİNİ TOPLAYACAĞIM.AYNI MAPTE BAŞLAMAK İÇİN KINGDOM 1' E GIRMELISINIZ.
Esconda tarafından 19/Eyl/17 22:33 tarihinde düzenlenmiştir -
reserved
-
oyun biraz final fantasy xv gibi duruyor, daha şöyle karakter geliştir, klan kur gibi olsa tadından yenmezdi.
-
x AlbayHardal bunu yazdı
oyun biraz final fantasy xv gibi duruyor, daha şöyle karakter geliştir, klan kur gibi olsa tadından yenmezdi.
Oyunda sana karakter veriyor, gün geçtikçe iyileştiriyorlar.Yakında beta versiyonundan çıkacaktır, şimdiden yerinizi almanızı öneririm.
-
tam indireyim dedim, aklıma kpss geldi vazgeçtim :) oynayacak arkadaşlara iyi eğlenceler
-
Indiriyorum got izlemedim sorun cikarir mi ??
Edit: yukledim 64mb yaziyordu arka planda 350mb falan yukledi bende sildim
TheAvenqer tarafından 19/Eyl/17 23:44 tarihinde düzenlenmiştir -
Çıkarmaz, hepinizi bekliyorum beyler.Sadece şöyle bir problem var betada olduğu iiçin kingdom seçimi yok, aynı mapte olmamız gerekiyor.Önce bunu kontrol ederiz, onun yanında ben şu anda mapi domine eden klanımla birlikte ynınızda olacağım, saldırı yemeyeceksiniz.
Betadan çıktığında sıfırlanmayacak, aynı leveldan devam edeceksiniz.
30 kişiden fazla olursak mükemmel olur.
-
Aramizda, katilan var mi?
-
Distopia hocam benim adıma harita üzerinde de x:438 y:685 deyim çok anlamadım
-
Distopia seni gordum, alt kadroma aliyorum.Oyunu birakma, guclenmeye devam et.Birde gonderdigim istegi kabul et.Sağ alttaki bayrak butonundan girip gonderdigim bannerman istegini kabul ediyorsun.
Konumum 1054 793
-
x Esconda bunu yazdı
Distopia seni gordum, alt kadroma aliyorum.Oyunu birakma, guclenmeye devam et.Birde gonderdigim istegi kabul et.Sağ alttaki bayrak butonundan girip gonderdigim bannerman istegini kabul ediyorsun.
Konumum 1054 793
ha buldum ama kabul etmek istediğimde you have no avaible follower slots diyor