Gaming Laptop Seçim
-
Herkese iyi günler,
yeni bir gaming laptop almayı düşünüyorum, aslında oyun için masaüstü kullanmayı severim ama sık seyahatlarim olduğundan dolayı laptop tercih edeceğim
100 bin tl lik bir bütçe ayırdım 2-3 haftadır araştırıyorum msi katana asus rog strix ve monster semruk serilerinde bütçeye göre son belirlemeleri yaptım ve monster semruk almaya kara verdim
fakat gözüme bir bilgisayar daha çarptı
monster pc freeos o nedenle windows 11 de ekleyince aynı fiyata denk gelmekte,
iki bilgisayarında ekran kartı aynı excalıburun işlemcisi 14.nesil, ve 4 tb ssd ile geliyor biraz aklımı çeldi ama akıllarda malum soru casper bilgisayara 100 bin tl verilir mi ? :)
Özellikle monster kullanan birçok kişinin servis konusundan yüksek oranlarda memnuniyetini gördüm. Ömür boyu ücretsiz bakım garantiside mevcut
bu konuda deneyimi olan önerisi olan arkadaşların düşüncelerini öğrenmek isterim.
-
Casper'a 93 bin lira vereceğine o parayı çöp kutusuna atta bir Suriyeli bulup sevinsin sevaba girersin.
-
mkyb bunu yazdı
Casper'a 93 bin lira vereceğine o parayı çöp kutusuna atta bir Suriyeli bulup sevinsin sevaba girersin.
NOKTA 😁
-
rekabetçi girmiyorsan masaüstünün yanına geforce now al
ha illa notebook diosan 13 ve 14 nesil işlemci almazdım
dünya su an calkalanıyor intel işlemciler bir bir patlıyor masaüstü tarafında laptoplarda durum nedir bilmem bi araştır
-
İntel i9 13. 14. nesilde sorun olduğunu söylüyorlardı
https://www.youtube.com/watch?v=lF-NzN88s5U
Ram ve Disk bi düşük msi var bide
Ama yanında taşıyacaksan hafif modellere bakmana öneririm
-
skzt bunu yazdı
Herkese iyi günler,
yeni bir gaming laptop almayı düşünüyorum, aslında oyun için masaüstü kullanmayı severim ama sık seyahatlarim olduğundan dolayı laptop tercih edeceğim
100 bin tl lik bir bütçe ayırdım 2-3 haftadır araştırıyorum msi katana asus rog strix ve monster semruk serilerinde bütçeye göre son belirlemeleri yaptım ve monster semruk almaya kara verdim
iki bilgisayarında ekran kartı aynı excalıburun işlemcisi 14.nesil, ve 4 tb ssd ile geliyor biraz aklımı çeldi ama akıllarda malum soru casper bilgisayara 100 bin tl verilir mi ? :)
Özellikle monster kullanan birçok kişinin servis konusundan yüksek oranlarda memnuniyetini gördüm. Ömür boyu ücretsiz bakım garantiside mevcut
bu konuda deneyimi olan önerisi olan arkadaşların düşüncelerini öğrenmek isterim.
Monster iyi ama fanı bayıyor bir yerden sonra. Ayrıca kasası kalitesiz plastik. Müşteri hizmetleri 2 yıl boyunca her şeyi ücretsiz değişiyor sonra bakımda parça değişimi ücretli.
-
laptopta lenovo ve apple macbook dışında hepsi yalan
stabil bir cihaz istiyorsan bu ikisi
ayrıca casper ve monster alacağına hiç alma
-
iş için kendime razer 14 sipariş ettim 2750 dolara geldi razer tavsiye ederim
-
skzt bunu yazdı
Herkese iyi günler,
-
casper-monster aynı fabrikanın ürünü olarak görüyorum ve çöp olduklarını düşünüyorum dell alabilirsin
-
marka bağımlılığı yapmadan alacağın aletin youtube videolarını izleyip termallerine bak
gidip sik sok her aleti öven teknopat videolarını kastetmiyorum tabi
https://www.youtube.com/watch?v=Gi3JDT-kQlI
mesela bu adam termal inceleme konusunda iyi baya. çok uzatmadan direkt veri veriyor.
ingilizcen yoksa da grafiklere bakıp anlarsın.