Garanti Bankasından Herkese 10 TL NAKİT Şartsız
-
Şarta bak çay demle amk. Banka kullanıpta online işlemlere girmeyen mi kaldı bu devirde?
-
Bu da benden
Seni Garanti Bankası İnternet ve Cep Şubesi’ni kullanmaya davet ediyorum! Hemen İnternet veya Cep Şubesi’ne giriş yap, bana ait D7EB72F5 promosyon kodunu Ayarlar adımından “Promosyon Kodu Giriş” alanına gir, hem sen hem ben 10 TL kazanalım. Giriş için: www.garanti.com.tr/arkadasinigeti -
..
misterio_junior tarafından 19/Ara/15 00:02 tarihinde düzenlenmiştir -
Seni Garanti Bankası İnternet ve Cep Şubesi’ni kullanmaya davet ediyorum! Hemen İnternet veya Cep Şubesi’ne giriş yap, bana ait FBE7AE58 promosyon kodunu Ayarlar adımından “Promosyon Kodu Giriş” alanına gir, hem sen hem ben 10 TL kazanalım. Giriş için: www.garanti.com.tr/arkadasinigetir
-
10 lira kazanmanız için benim kodum
FBA4E17E
-
Arkadaşınız sizi İnternet ve Cep Şubesi kullanmaya davet ediyor. Seni Garanti Bankası İnternet/Cep Şubesi'ne davet ediyorum! Hemen giriş yap, D7B9AAEB promosyon kodunu gir, hem sen hem ben 10 TL kazanalım.Giriş için: www.garanti.com.tr/arkadasinigetir
-
iGaranti den girdim promosyon kodunu yazacak yer yk mk :D
-
-
Kodunuz E618FC9A
pm den kod atin la, gecersiz diyo hepsine
-
Cebinizden kart parası oalrak yılda 30 40 TL aldı. şimdi 10 TL bizi kökten kurtaracak. bir banka kart parası alıyorsa uzak duracaksın.