Garantiye Gönderdiğim Telefon İçin 700TL İstediler.
-
Arkadaşlar telefonu geçen hafta havuza düşürmüştüm .
Bende şansımı deneyim diye garantiye yolladım ama dün aradılar sıvı teması olduğu için anakart ve ekran değişecekmiş bu yüzden 700TL istediler.
Bende hayır dedim geri gönderttim. Bu telefonu şimdi ne yapabilirim?
Yardımcı olan arkadslara simdiden tşkler.
Not : Telefon S3Mini -
Yani ümidi kes hocam anakartı ölmüş demekki.
-
Hocam yenisini alırsın o fiyata zaten 1 bardak soğuk su iç sen telefonuda git telefoncuya sat parça niyetine kullansınlar.
-
Hocam hem anakart hem ekran pertse yapabileceğin birşey yok. Hani birinden biri sağlam olsa yedek parça niyetine satdiyecem ama.
Telefon komple bozulmuş zaten. En fazla araba takozu olur artık ondan.
-
Cop hocam.
-
telefonun kendisi ne kadar ?
-
Birdaha telefon aldığında kasko yaptırmalısın.Bu telefonla vedalaş.
-
SiyahBeyaz bunu yazdı
Arkadaşlar telefonu geçen hafta havuza düşürmüştüm .
Bende şansımı deneyim diye garantiye yolladım ama dün aradılar sıvı teması olduğu için anakart ve ekran değişecekmiş bu yüzden 700TL istediler.
Bende hayır dedim geri gönderttim. Bu telefonu şimdi ne yapabilirim?
Yardımcı olan arkadslara simdiden tşkler.
Not : Telefon S3Minionlar sıvıyı görünce direk cihaz değitiriyolar normal bi telefoncuya göster hocam yada istanbuldaysan beşiktaşa getir anakartı belki kurtarırız gerçi 1 hafta olmuş ama deneriz yinede
-
moustache bunu yazdı
onlar sıvıyı görünce direk cihaz değitiriyolar normal bi telefoncuya göster hocam yada istanbuldaysan beşiktaşa getir anakartı belki kurtarırız gerçi 1 hafta olmuş ama deneriz yinede
hocam ist. da değilim ya
diğer arkadaslarada tşk ederim. bende öyle düsünüyordum da belki biri farklı bişey söyler diye eyv. arkadaslar. -
Oha sıfırı daha ucuz :D http://www.beyazesyam.com/Samsung-i8190-Galaxy-S3-Mini-Cep-Telefonu-Paralel-ithalat-_45448.html#0?ref=akakce&v=1.47.3
-
hocam o fiyata sıfırını alırsın. ikinci el telefon alanlara götür belki para eder.