Gay
-
benim merak ettiğim bişi vardı yeri gelmişken sorayım,
kadınların hemcinslerine olan ilgisi, erkeklerin hemcinslerine olan ilgisinden farklı mı ?
bir de konuda yaptıgım istatistiklere göre erkeklerin coğu gayliği onaylamıyor. kadınlara göre ise normal. (ankete katılan bi kadın :D)
ama lezbiyenliğe gelirsek,
sniperscope bunu yazdı(...)isin birde ilginc tarafi var. Gay escinsel demek. Hepmiz(enazindan bir cogumuz) gaylerden nefret ederiz ama hepinizin(en azindan bir cogunuzun) hayalinde iki tane sevisen escinsel hatunun arasina dalmak vardir.
(...)
ben dalmam diyen erkek var mı :D
eşcinselliği kendimize göre yontuyoruz galiba.
-
SyspioniC bunu yazdı
ben dalmam diyen erkek var mı :D
eşcinselliği kendimize göre yontuyoruz galiba.
Aynen öyle :)
-
HolyOne bunu yazdı
Kimsenin özeline karışamayız tabi, diğer gaylerle ne yaparsa yapsinlar ama toplum icinde karı kıyafeti ve makyajla dolasanı hapse atmak lazım.
Bunlar sanki mağdur olmak için uğraşıyorlar, kardeşim gay ol, erkek kıyafeti giy dikkat çekme kim karışır onun ötesine.
+1
-
KrypT bunu yazdıizzmarit bunu yazdıKrypT bunu yazdıizzmarit bunu yazdıKrypT bunu yazdı
Abi şimdi mesela bir arkadaş ortamındayız, aramızdakilerin birisi gay diyelim. Mesela ben kalktım pc'den müziği değiştirmeye gittim. Ben nereden bilecem o ara o gayin götüme bakmadığını? Şimdi diyebilirsiniz senin kuru götüne mi kaldı len diye. Ancak şu var ki eğer erkek milleti olarak bu kadar abazan olmasaydık hatunların %80'i siftah yapmadan ölürdü. Gaylik veya straight'lik iki zıt kutup olabilir, ancak abazanlık evrenseldir. Yani demem o ki, o gay evet benim kuru götüme bakabilir. Niye huzursuz olayım lan ben? Gider normal adamlarla takılırım, boyna götü mü kollayacam alla alla.
Dostum sabah sabah senin içine ne kaçtı dolunaydan mı kaldın :D ilk defa mantıksız bulduğum bir şey söylediğini görüyorum..
Çoğunluk heteroseksüel olduğu için bütün dişiler olarak bütün erkeklerden tedirgin mi olalım biz de ha baktı ha bakacak diye? Baksa ne ki hem?
Olun zaten, olmamanız hata abi. En yakın arkadaşım dediğin adam bile ilk fırsatta çatala dikecektir gözlerini. Öyle kısa donlarla, eteklerle rahat rahat nasıl geziyorsunuz oldum olası anlamadım zaten. Ben abazan değilim diyen adam yalancıdır abi, bu kadar net yani.
Yani sen bir hatun olarak bakılmasını önemsemiyor olabilirsin bilemiyorum kadın milleti olarak bu konudaki hissiyatınızı lakin ben bir erkek olarak birinin götüme bakmasından hoşlanmam şahsen.
Kadın milleti olarak genellemeyeyim de şahsi fikrim, bakıyor/bakacak diye bütün erkeklerin gözlerini oymaya kalkarsak kalan kadınlar olarak sonra birbirimizi de oyarız. Biz belki de alışıyoruz insanların 'bak'masına. Rahatsız edici olarak gözlerini dikip ağzından sular akarak bakılmasından söz etmiyorum elbet. Ama dişisi erkeği farketmeden estetik bir şey gördüğümüzde ona bir daha dönüp bakmak istememiz anormal bir şey değil, güzelliği takdir etmek bu. Şöyle güzel giyinmiş güzel bir dişiye ben de bakarım ilgi ve gülümsemeyle.
Her insan için, içinden o sırada ne geçiyor acaba diye düşünmek de öldürür insanı.
Ya sen de haklısın da, ben rahatsız olurum şahsen. Diyorum ya zaten homofobiğim ancak bunun mantıklı olmadığını biliyorum diye. Belki ben sorunluyum, bu konuda ön yargılıyım, mantıksızım; belki de benim götüm çok değerli, ne bileyim abi, ama sonuç bu.
değişik bi bakış açısı oldu lan şimdi bende :W
belkide gotum kıymetli bakmasınlar değmesinler diyede sevmiyor olabilirim :W
ufkumu genişlettin hışto :W
-
insan tabiatına aykırı işleri yapanların hepsine karşıyım ..
-
lan iyice ergen muhabbetine çevirmişiniz ha yine konuyu. yok hastalık yok genetik yok hormanal bozukluk yok tercih felan diyorsunuz ya.
bir sikime varamazsınız böyle.
mesele ne olursa olsun özgürlükler çerçevesi içindedir. insanlıgın varolduğu ilk tarihten itibaren varolan bu eğilimi bugün burada hala tartışıyor
olmanız sadece toplumun geri kalmışlığı ile açıklanabilir bir olgudur.
-
KrypT bunu yazdı
Abi şimdi mesela bir arkadaş ortamındayız, aramızdakilerin birisi gay diyelim. Mesela ben kalktım pc'den müziği değiştirmeye gittim. Ben nereden bilecem o ara o gayin götüme bakmadığını? Şimdi diyebilirsiniz senin kuru götüne mi kaldı len diye. Ancak şu var ki eğer erkek milleti olarak bu kadar abazan olmasaydık hatunların %80'i siftah yapmadan ölürdü. Gaylik veya straight'lik iki zıt kutup olabilir, ancak abazanlık evrenseldir. Yani demem o ki, o gay evet benim kuru götüme bakabilir. Niye huzursuz olayım lan ben? Gider normal adamlarla takılırım, boyna götü mü kollayacam alla alla.
Sokağada çıkmayalım ozaman hacım arkamdan yürüyen herif/kadın artık kimse götümüze bakabilir. Çoğunluğun heteroseksüel olması kalanların hasta olması anlamına gelmez. Hastalık felanda değil bunu bilin öncelikle. Sırf homoseksüel insanları aşağılamak için hastalıklı insan muamelesi yapmayın. Erkek milleti olarak bu kadar abazan olmamız kadın milletinin %80'inin bakireliğinin bozulmasının sebebi değildir kardeşim. Eğer ki bir kadın istemiyorsa tecavüzden başka çaren yok ha diğer çare zaten uygulanmıştır. Erkek milletini bu kadar yüceltmene gerek yok. Erkek milleti olarak bu kadar abazan olduğumuz için erkekler kadınlardan bulamadıkları ilgiyi diğer erkeklerde arıyor hocam. Kadın milletine bok atmana gerek yoktu durduk yere. Bu arada korkmayın götünüze baktı diye sizde homoseksüel olmuyosunuz. Sen nasıl yolda güzel bir kız gördüğünde şöyle bir süzüyorsan hatta dahada ileri gidip hayallare dalıp fanteziler kuruyorsan. O adamlarında hoşlarına giden bir erkeği süzmesi götüne bakması hatta fantezi kurması normaldir. Ben size homoseksüelleri sevin demiyorum. Saygı duyun. Pislik gibi görmeyin. Yardım ettikten sonra kaçmanıza gerek yok yol tarif ettiniz diye üstünüze atlayacak değiller. Onlarda insanlar ve senin sahip olduğun yasal haklara sahipler. Heteroseksüel olman onlardan üstün olduğun anlamına gelmez.
İnsan tabiatının ne olduğunu bilmeyip karşı gelen arkadaşlar da var aramızda. İnsan demek ne zaman ne bok yiyeceği belli olmayan varlıktır. Aklından ne geçirdiği, ne yapacağı belli değildir. O yüzden şuan hayatımızda gördüğümüz herşey insan doğasıdır. 3-5 tane hacı hoca bunları tanrı lanetledi dedi diye bu insanları hayvan sınıfına koymak ayıptır.
Genel bir soru : İnsan tabiatının yazılı olduğu kaynak var mı ? Dini kitaplar dahil. Hangi tanrı kendi yarattığına zulmedilmesini istiyor ? Cevap verecek arkadaşlar sadece kutsal kitaplardan örnek versinler. Hadislerin hiçbirisi insan tabiatını anlatamaz. Dinen yasak olması insan tabiatına aykırılık anlamına gelmez. Sadece yasaktır. Yapmazsın olur biter. Yapanada karışmak sana düşmez. Tanrının lut kavmini helak ettiğine inanıyorsunuz ama şimdi sadece tanrının ceza verebileceği bir duruma siz ceza vermeye kalkıyorsunuz. Şirkmi koşuyorsunuz yoksa ?
-
-
HolyOne bunu yazdı
Kimsenin özeline karışamayız tabi, diğer gaylerle ne yaparsa yapsinlar ama toplum icinde karı kıyafeti ve makyajla dolasanı hapse atmak lazım.
Bunlar sanki mağdur olmak için uğraşıyorlar, kardeşim gay ol, erkek kıyafeti giy dikkat çekme kim karışır onun ötesine.
konudaki yorumları seçerek okudum hepsini okumadım, daha önce açıklayan oldu mu bilmiyorum. ilk sayfada homoseksüelliğin cinsel tercih olduğu iddia edilmiş. yanlış. homoseksüellik cinsel tercih değil cinsel eğilimdir. "şu kadın toplumun değer yargılarına göre seksiymiş, o halde erekte olayım" demiyorsunuz değil mi? ama güzellik algınızı oluşturan en büyük etken olan toplumun güzellik anlayışı sizi bu eyleme itiyor. işte bu kişiler, çoğunluğun aksine kendi cinsiyetinden kişileri istemsiz ya da yarı istemli olarak seksi buluyorlar. kendi güzellik anlayışlarını oluşturmuşlar. işin içinde subjektiflik var bir kere, yargılamak ya da saygısızlık yapmak hiç de doğru değil.
hastalık hiç değildir. olsa olsa psikolojik bozukluk denilebilir. dine göre hastalık olmasının imkanı yok zaten. aksi taktirde hastalığı veren allah çaresini de verir bir gün diyerek ibnelik eylemine devam etmek gerekirdi. aslında olayın psikolojik bozukluk olduğunu kanıtlayan kısmı şeyhin söylediği "dikkat çekme ihtiyacı". fakat bu sadece gaylerde yok ki. bir bayan etrafındaki erkek/erkeklerin dikkatini çekmek istemiyorsa neden mini etek giyer? şimdi bir müride atlayacak. "yakıştığı için". kendine yakıştırma eylemi bile dikkat çekme ihtiyacının realiteye çıkmış haliyken gayler dikkat çekmek için tuhaf giyiniyor demek çok gereksiz. dikkat çekmenin neresi yanlış?
belli bir kesimin giyim tarzına uymayanların hapise atıldığı toplumda saygı nerede? yarın bir gün dayının biri çıkıp "türban kullanmayanları hapse atmak lazım." dese karşılık olarak vereceğin cevabın içinde özgürlük, saygı ve kişisel tercih terimlerini kullanacaksın. senden farklı giyim tarzına sahip diye neden hapise atılması gerektiğini düşünüyorsun? güzel olmadığını düşünebilirsin, ben de şişmanların estetik olmadığını düşünüyorum. çözüm olarak da bakmamayı seçiyorum. hapise atılması gerektiğini düşünmüyorum.
sonuç olarak kişiliğe saygı ve toplumsal hoşgörü katsayımız çok düşük. bugun gaylere karşı çıkarken yarın bir gün siyasi/dini görüşünüz/ırkınız(ki bu kelimeyi kullanmayı bile sevmiyorum, doğduğunuz ülke daha olumlu) farklı diye toplumdan dışlanıyor bulursunuz kendinizi.
gay değilim, eğilimim yok, tuhaf giyim tarzına da sahip değilim. sadece saygı duymayı biliyorum.
ulquiorra tarafından 01/Kas/12 14:03 tarihinde düzenlenmiştir -
bunlar garip şeyler
gay top oğlan homo domo sado mazo toprağın oğlu sabuha
bırakıp gitme dedim..()