folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Gebzede Bildiginiz En İyi Disci.

Gebzede Bildiginiz En İyi Disci.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lacuradeamore
    lacuradeamore's avatar
    Erkek
    nurulmac11 bunu yazdı

hocalar diş çekme ne kadar ?

arkadaş var iğneden korkuyo, fısfısla çektirmek istiyo fısfıs için ek ücret alırlarmı ? 

Hocam benim dişte yanlış tedavi ve kroniklesen apse yüzünden damagımda ödem olustu gecen hafta cerrahi çekim yaptırdım tanıdık vasıtasıyla gittiğim için 150 tl ye cekti normal cekım 50 - 100 arası demisti yanlıs hatırlamıyorsam

Ben veremden öldüm Belki ölmezdim Sıkıntım olmasa Paradan yana.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Ozden bunu yazdı
    scarletbeard bunu yazdı
    haydarcura bunu yazdı

Gebze'de olunca dişçi, İstanbul'da olsa Diş Hekimi :) İstanbul'a git bence. Baytar gibiler. 

Evet ozden ile bu hafta suadiyede bir yere gidecegiz cok iyi bir yer dedi bakalim.

Merak eden olursa Dentway arkadaşlar gitceğimiz yer, internette araştırabilirsiniz.

Komisyon tutarinida yaz komisyon tutarinida . Bu kadar reklam edilmez. Yaz adres nasil ulasilir. Sahsi arabamlada gotururum yaz ozden yaz. Cidden reklam yaptigin belli olmasin insanlik icin yapiyolar sansinlar yoksa anlasilir.  Binada asansor vardir. Servis araclari mevcuttur. Brosur varsa onunda resmini at. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branimir
    Branimir's avatar
    Erkek
    scarletbeard bunu yazdı
    Ozden bunu yazdı
    scarletbeard bunu yazdı
    haydarcura bunu yazdı

Gebze'de olunca dişçi, İstanbul'da olsa Diş Hekimi :) İstanbul'a git bence. Baytar gibiler. 

Evet ozden ile bu hafta suadiyede bir yere gidecegiz cok iyi bir yer dedi bakalim.

Merak eden olursa Dentway arkadaşlar gitceğimiz yer, internette araştırabilirsiniz.

Komisyon tutarinida yaz komisyon tutarinida . Bu kadar reklam edilmez. Yaz adres nasil ulasilir. Sahsi arabamlada gotururum yaz ozden yaz. Cidden reklam yaptigin belli olmasin insanlik icin yapiyolar sansinlar yoksa anlasilir.  Binada asansor vardir. Servis araclari mevcuttur. Brosur varsa onunda resmini at. 

Ulan sen gapçık ağzını yaptırıcak dişçi bulmuşsun buna şükret :)

Toplam Hit: 2895 Toplam Mesaj: 24
dis