General Mobile Discovery - Fiyat/Performans Telefonu
-
Aklima yatti telefon guzelbiseye benziyo alip kullanan varmi acaba
-
onu bunu bilmemde çift hatlı dendi mi isterse içinde dahili roket sistemi olsun soğuyorum telefondan
-
Lotus bunu yazdı
onu bunu bilmemde çift hatlı dendi mi isterse içinde dahili roket sistemi olsun soğuyorum telefondan
KATILIYORUM :)
İPHONE de YAPSA , SAMSUNG DA YAPSA (EN KRAL MODELLERINI) SOGURUM AMK :D
Mesajımız olsun belkı alan kullanan yorum atan olur :) -
Lotus bunu yazdı
he ya bende de var o :) zamanıdna tırt çin malı telefonalr öyle piyasaya girdiğinden oldu hep böle :D
-
MaviGozluDev bunu yazdıLotus bunu yazdı
he ya bende de var o :) zamanıdna tırt çin malı telefonalr öyle piyasaya girdiğinden oldu hep böle :D
Aynen ...
Vardı bende Çift hatlı , TV li mivi li bı Made ın Chına :D amk çift hattan soguttu :D -
Donanımhaberde bir kişi, çok kurcalayınca şarjın yarım günde bittiğini yazmış. Biraz bekleyip yorumları incelemek lazım.
-
Satsam mı ayfonu..
-
pardon ama İşlemci: 1.2 GHz Quad Core yazmışsın üstte de 4 çekirdek anlayamadım
-
-
mersin darty ve gold mağazasına gittim gelmemiş daha. inceleyemedim bi türlü telefondan kıllanılmayacak değilki arkadaş 600 tlye bu özellikler. bide çift simkart girdi ben daha çok kıllandım :D amma kıllandım bugünde.