Generals Zero Hour Sorunsuz Sürümü (Tavsiye)
-
directx 9 yukleyip denesene bi ?
-
hocam 1.04 pachini yaptinmi ? yapmadiysan crack atmadan önce cracki atacagin dosyanin icine at ac yukle sonra crack ac oyna ayrica bunu yapman icin oyunu tekrar yuklemen lazim onuda diyim hadi iyi oyunlar oynamak istersen benimle modlu falan özelden yazabilirsin pek pro degilim ama :)
-
Zero hour benim göz bebegimdir ya.
Infantrylerle ne cosardim. Umarim calistirabilirsin.
-
ValentinoRossi bunu yazdı
Infantry lerle saldırmak çok mantıklı taktiksel olarak. Ama uygulamada hep cortladı bende. Ya mal gibi saldırırken toparlanıyorlar. Yada makina çok kasıyor. Toplandıklarında bir tank 100 tanesine birden damage atıyor. Hele Scorpion un füzesi darmaduman ediyor askerleri.
-
PathfindeR00 bunu yazdıValentinoRossi bunu yazdı
Infantry lerle saldırmak çok mantıklı taktiksel olarak. Ama uygulamada hep cortladı bende. Ya mal gibi saldırırken toparlanıyorlar. Yada makina çok kasıyor. Toplandıklarında bir tank 100 tanesine birden damage atıyor. Hele Scorpion un füzesi darmaduman ediyor askerleri.
yeni oyunu çıkıyordu çıkmadan 2 ay önce oyunu iptal ettiler
-
c0nverse bunu yazdıPathfindeR00 bunu yazdıValentinoRossi bunu yazdı
yeni oyunu çıkıyordu çıkmadan 2 ay önce oyunu iptal ettiler
Adamlar Generals ın çekiciliğini atlıyorlar hep. Günümüz silahları var. Yenisinde değişik şeyler vardı. İlgi görmedi pek heralde. Ama o binaların yıkılması filan çok hoştu. Zaten Red Alert 3 gibi saçma salak bir örnek var önlerinde. Papaz pilav yemez bu sefer boşverelim dediler bence.
-
erdibaba06 bunu yazdı
hocam 1.04 pachini yaptinmi ? yapmadiysan crack atmadan önce cracki atacagin dosyanin icine at ac yukle sonra crack ac oyna ayrica bunu yapman icin oyunu tekrar yuklemen lazim onuda diyim hadi iyi oyunlar oynamak istersen benimle modlu falan özelden yazabilirsin pek pro degilim ama :)
hocam 1.4 patchı paylaşabilir misin