Geri Bildirim Lütfen,Tahribat Forum Paylaşımları.!
-
Hocam tahribat zaten orjinalliğiyle güzel, ben 5 yıldır tahribattayım ve ve buradan başka biyerde forum takip ettiğimi bilmiyorum ( eski zamanlardaki ilk başladığım takip ettiğim hack sitesi falan haric )
Forum dediğin paylaşımdır evet ama forum dedigin paylaşımı tadında bırakmaktır, paylaşıldıgını insanların gözüne sokmak degil o yüzden teşekkür yazılmasını yok "iletiyi görebilmek icin teşekkür etmeni ya da cevap yazmanız gerekir" saçmalıgını hiç mi hiç sevmiyorum, adam sanki cidden teşekkür mü edicek, en iyi dostlar arkadaşlar birbirine bencillik yapıyo, yüzyüze görüşen adamlar birbirine bencillik yapıyo, yüzünü bile görmedigin nette tanıdıgın/tanımadıgın bir adama ne kadar içten teşekkür edeceksin ki ? bencildir net dünyası kendi işine bakar sonuçta dmi ama :)) sen o sayfaya aradıgın şey icin merak ettigin olay icin tıklamışsın ve alacagını almak istiyosun, teşekkür etmek değil..
Teşekkür etmek mesajı ilk yazanın yazdıgı mesajının biyerlere gittigini bildirmek tabii ki güzel bişey ama zaten tahribatta bir şeyler paylaşan adam bunu babacan bir tavırla yapar, cömertçe koyar, üstüne teşekkür etmeyip soru soran, o paylaşımda sorun yaşayan birileri bile olsa onlara yine aynı cömertlikle cevap verir, bilir nasılolsa biyerlere ulaştığını..
Geribildirim yapması gereken ama yapmayan insan ise bence cok az burada, yani XXX 'i arıyorum diyen adam aradıgını bulmuşsa konusundaki cevplardan birinde zaten yazıp teşekkür ediyor bence, bunu yapmayan ya haaala bulamamıştır ya da bi şekilde unutmuştur diye dusunuyorum, iyi yonunden bakıyorum cunku yarın birgun XXX'i arayan adam o konunun teşekkür edilip kapandıgında atılmayan daha sonra atılan bir mesaj sayesinde bulacak belki aradıgını, böyle de bir olay var işte :))
Yani tahribat cidden daha rahat ve guzel bi paylaşım ortamı "bilgi" ortamı bence o yüzden koy gtüne rahman gitsin be hocam :)) Çok uzun yazmış olabilirim gecenin üçünde, yarın okuyun üşenirseniz ya da okumayın sıkılırsanız koy gtune rahman gitsin:)))
-
Haklı olduğun noktalar var arkadaşım. Sırf konu açmak için konu açan kişilikler bol sayıda mevcut. Özelliklede provakatör arkadaşlar bu konu da bi hayli iyiler.
Birde birisi, site ile ilgili eleştiri yaptığı zaman, bazı düşünce yoksunu, tek hücreli canlılar, sana hemen cvp verirler:
"Beğenmiyorsan çek git"
"Burası böyle"
"Beğenmiyorsan s.ktir git"
İşin ilginç yanı, geçenlerde bir yönetici kişilikle bir konuşmamız oldu, sitede eksik olarak gördüğüm konuyu beyan ederken bana aynı tarz bir cvp geldi:
"Tahribat böyle, beğenmeyen bırakır. Ben buraya seçimle gelmedim beni bir dikatör gibi düşün, kimseye açıklama yapmak zorunda değilim" vs vs vs
Eğer bir yönetici böyleyse sistemden ne beklersin ki...
İmam osurursa cemaat sıçarmış, o yüzden Saddam yönetimindeki baskıcı cumhuriyet gibi düşün tahribatı. Siteyi eleştiri bölümü vardır ama eleştirirsen banlanabilirsin...
O yüzden bir şeyler yapmaya çalışırsan, sen kötü olursun. En iyisi s.ktir et, takıl kafana göre. Herkez eleştiriyi kabullenemez...
-
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------Haklı olduğun noktalar var arkadaşım. Sırf konu açmak için konu açan kişilikler bol sayıda mevcut. Özelliklede provakatör arkadaşlar bu konu da bi hayli iyiler.
Birde birisi, site ile ilgili eleştiri yaptığı zaman, bazı düşünce yoksunu, tek hücreli canlılar, sana hemen cvp verirler:
"Beğenmiyorsan çek git"
"Burası böyle"
"Beğenmiyorsan s.ktir git"
İşin ilginç yanı, geçenlerde bir yönetici kişilikle bir konuşmamız oldu, sitede eksik olarak gördüğüm konuyu beyan ederken bana aynı tarz bir cvp geldi:
"Tahribat böyle, beğenmeyen bırakır. Ben buraya seçimle gelmedim beni bir dikatör gibi düşün, kimseye açıklama yapmak zorunda değilim" vs vs vs
Eğer bir yönetici böyleyse sistemden ne beklersin ki...
İmam osurursa cemaat sıçarmış, o yüzden Saddam yönetimindeki baskıcı cumhuriyet gibi düşün tahribatı. Siteyi eleştiri bölümü vardır ama eleştirirsen banlanabilirsin...
O yüzden bir şeyler yapmaya çalışırsan, sen kötü olursun. En iyisi s.ktir et, takıl kafana göre. Herkez eleştiriyi kabullenemez...
-----------------------------Eğer bir yönetici böyleyse sistemden ne beklersin ki...
-----------------------------
Çok yanlış hocam cidden cok yanlış düşünüyosun, ben o kadar dil doktum ama yazık, bu konuya daha da msj atmam, son sözüm cidden böyle bir beklentin yoksa bu lafları söyleyenlere biraz kulak asman senin için doğru bir karar olur bence, alevlendirmeye konuşmayı, güzel güzel mesajları kızıştırmana da gerek yok cidden!
-
corvuscorax
dostum ekisk olan teşekkür almak değil,kuru teşekkürü ne edem ben.yazdıklarımız havada kalmasın,paylaşım değerlensin istiyorum.bu konuda bi fikir beyan ettim.
ama yazarkende EmiReis in de dediği gibi banlanacagım aklıma gelmedi değil.banlanırsamda arkama bakmazdım.
sanki şöyle düşünüyorum.burda yanlız başınayım sanki arka tarafta bi tahribat gurubu oluşmuş yönetim ve müridler..
biz dışarda kalmışız bişey demeden lap azına vuruluyor laf.sebep tahribatın kendine has bi yapısı varmış.o konuda bizde şühe duymuyoruz ama eksiklerde yok değil.
bazen bakıyorum mynette orda burda kanal d de yayımlanan güncel saçmalıkları getirip getirip buraya yazıyorlar buna ne demeli.
salladım bende,ilgilenen de bi elin parmaklarını geçmez zaten baksene kimsenin umrunda değil..